ارسال شده در خرداد 93 سایت های شما دوستان به زودی آنالیز میشه سرم تازه یخورده خلوت شده اگر تاخییری میبینید به بزرگی خودتون ببخشید 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 در خصوص آناليز و بررسي سئو سايتتقريبا مي شه گفت سايت خود را از پايه بايد بهينه سازي كنيد تنظيمات سئو را فعال كنيد Index.php را حذف كنيد صفحه اي براي error 404 بسازيد سايت خود را بر روي يك دامين قفل كنيد سرعت در بين صفحات تا حدودي پايينه لينكها رو بهينه آدرس تصاوير سايت خود را بهينه كنيد با بكار بردن تگ alt-title كم حجم كنيد تصاوير سايت خود را صفحه اي اصلي سايت نظم طراحي و سئو بدي دارد پس زمينه تا حدي سايت را سنگين مي كند Gzip را فعال كنيد كدهاي سايت خود را بهينه و خلاصه كنيد فعلا اينا رو درست كنيد تا بعد سلام درود مرسی از راهنمایی هاتون استاد مرادی ،اما جایی هست که این کارهایی که گفتید رو آموزش داده باشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام. لطفا این سایت رو هم بررسی و آنالیز کنید : رایان پروژه ممنون. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 درود اکثرا در انجمن و اینترنت هست سرچ کنید دستتون میاد. البته برخی هم بر میگرده به خود سایت .. سلام درودمرسی از راهنمایی هاتون استاد مرادی ،اما جایی هست که این کارهایی که گفتید رو آموزش داده باشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 با سلام و خسته نباشید ممنون خواهم بود اگه سایت ما را هم بررسی و آنالیز کنید تازه واردیم alnajafiya-shiraz.ir تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام یه سایت دیگه هم دارم اون رو هم لطف کنید یه دنیا تشکر alkarooni.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 در خصوص آناليز و بررسي سئو سايتتقريبا مي شه گفت سايت خود را از پايه بايد بهينه سازي كنيد تنظيمات سئو را فعال كنيد Index.php را حذف كنيد صفحه اي براي error 404 بسازيد سايت خود را بر روي يك دامين قفل كنيد سرعت در بين صفحات تا حدودي پايينه لينكها رو بهينه آدرس تصاوير سايت خود را بهينه كنيد با بكار بردن تگ alt-title كم حجم كنيد تصاوير سايت خود را صفحه اي اصلي سايت نظم طراحي و سئو بدي دارد پس زمينه تا حدي سايت را سنگين مي كند Gzip را فعال كنيد كدهاي سايت خود را بهينه و خلاصه كنيد فعلا اينا رو درست كنيد تا بعد درود و خسته نباشید من تمامی کارهایی که گفته بودید رو مو به مو انجام فقط الان دیگه باید چکار کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 با سلام لطفا سایت منو رو مورد بررسی قرار بدید دوستان عزیز ایت سایت سئو نا امید کننده داره چکار کنم لطفا منو رو دقیق راهنمای کنید با تشکر مرجع زیرنویس فارسی - خانه-مرجع زیرنویس فارسی ( ساب تک ) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 در خصوص آناليز و بررسي سئو سايت رتبه الكسا جهاني سايت شما 4,237,462 و الكسا ايران هم 51,412 در گوگل هم هيچ رتبه اي نگرفته ايد سرعت لود سايت هم به نسبت بد نيست. عنوان سايت شما در بخش دومش مناسب نيست (نام عنوان صفحه در منوي اصلي سايت خود را بررسي كنيد) عنوان پست هاي شما خيلي طولاني هستند كوتاه تر و بهينه تر كنيد مثال: مرجع زیرنویس فارسی - زیرنویس فارسی فیلم Captain America: The Winter Soldier 2014 در صفحه اصلي سايت خود اصلا تگ h1 نداريد ولي 13 تگ h2 داريد. سايت شما بدرستي بر روي دامين قفل شده است. تصاوير سايت خود را بهينه كنيد http://www.subtak.com/images/Series/Hannibal.jpg http://gtmetrix.com/reports/www.subtak.com/xjX8WUys/pagespeed/box-tr_f75830c41293923b9b0a0d9e02b51aec.png http://www.subtak.com/images/Series/The%20Blacklist.jpg http://iranfilm181.com/wp-content/uploads/2012/05/Awkward.jpg و... از لحاظ اندازه و alt - title متاتگ توضيحات صفحه اول سايت خود را بهينه تر كنيد. كلمات كليدي سايت خود را محدود به 10 كلمه كنيد سعي كنيد دو تا 3 خط محتوا براي محصولات خود بنويسيد. تكنيك لينك بيلدينگ را اجرا كنيد. لينك دريافت كنيد. با سلام لطفا سایت منو رو مورد بررسی قرار بدید دوستان عزیز ایت سایت سئو نا امید کننده داره چکار کنم لطفا منو رو دقیق راهنمای کنید با تشکر مرجع زیرنویس فارسی - خانه-مرجع زیرنویس فارسی ( ساب تک ) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان سئو این سایت رو تازه شروع کردم میشه لطفا بررسی کنید سما سامانه تجهیز Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان ممنون میشم اگر دوسایت تازه مرا نیز بررسی کنید که دوکار اول من است heyat-design.ir mahdi-moud.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 درود حال مي بايست محتوا توليد كنيد و اجراي تكنيك هاي سئو و نيز بهينه سازي محتوا درود و خسته نباشیدمن تمامی کارهایی که گفته بودید رو مو به مو انجام فقط الان دیگه باید چکار کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام جناب مرادی ممنون میشم سایتی رو که روش کار می کنم رو هم بررسی کنید کانون تبليغاتي کروشه|بازاريابي و فروش|توليد محتواي الکترونيکي|طراحي وب سايت|طراحي گرافيک|دکوراسيون|طراحي لباس سازماني| :: . . کانون تبلیغاتی کروشه | بازاریابی و فروش | تولید محتوای الکترونیکی | طراحی وب سایت | طراحی گرافیک | دکوراسیون | طراحی لباس سازمانی | عکاسی | فیلم . . :: | کانون تبلیغاتی کروشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان سئو این سایت رو تازه شروع کردم میشه لطفا بررسی کنید سما سامانه تجهیز Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام لطفا سایت جدید میزبان فا رو هم آنالیز کنید . تشکر از مدیران محترم انجمن هاست | هاست ارزان | خريد هاست | هاست لينوكس | ثبت دامنه | هاست ایران Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 دوستان عزیزم بخاطر غیبت این ماه عذر خواهی میکنم درگیر پایان نامه و پروژه دانشگام هستم امتحان هام تو این هفته شروع شده از 22 وتا هفته بعد ادامه داره به محض پایان امتحانات در خدمت همه دوستای گلم هستم تمام سایت های باقی مونده رو انالیز میکنم از دیگر اساتید و مهندسین انجمن هم خواهش میکنم در این بخش همکاری کنن تا کار دوستان عقب نیفته Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام به همه دوستان من یه سایت دورست کردم و سعی کردم تمام قوانین سئو را اجرا کنم ولی نمیدونم چرا بعد چند روز از صفحات گوگل خارج شدم حتی تاصفحه 6 با کلمه دوربین مداربسته رسیده بودم!!! الان واقعا موندم مشکل کارم کجا بوده!!! کسی میتونه کمکم کنه ؟ حتی سایت مپ سایتمم چک کردم گوگل وب مسترمم چک کردم هیچ ایرادی نداره اگه کسی میتونه کمکم کنه اینم سایتم:دوربین مداربسته اینام سایت مپامه: /category-sitemap.xml /page-sitemap.xml /post-sitemap.xml /post_tag-sitemap.xml اگه کسی مشکل کارمو میدونه به هم بگه ازش ممنون میشم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام به همه دوستانمن یه سایت دورست کردم و سعی کردم تمام قوانین سئو را اجرا کنم ولی نمیدونم چرا بعد چند روز از صفحات گوگل خارج شدم حتی تاصفحه 6 با کلمه دوربین مداربسته رسیده بودم!!! الان واقعا موندم مشکل کارم کجا بوده!!! کسی میتونه کمکم کنه ؟ حتی سایت مپ سایتمم چک کردم گوگل وب مسترمم چک کردم هیچ ایرادی نداره اگه کسی میتونه کمکم کنه اینم سایتم:دوربین مداربسته اینام سایت مپامه: /category-sitemap.xml /page-sitemap.xml /post-sitemap.xml /post_tag-sitemap.xml اگه کسی مشکل کارمو میدونه به هم بگه ازش ممنون میشم. با سلام دوست عزیز اگه تازه این کار رو انجام دادید کمی طول میکشه تا دوباره مطالب شما شرو به ایندکس کنه این پرسه بین 1 ماه تا 3 ماه انجام میشه اگه بازدید سایت شما پایینه در سایت های پر بازدید زیر یک هفته این پرسه انجام میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام خسته نباشید میشه این سایت رو هم بررسی کنید www.drnakhaei.com:auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 با سلام سايت دوستمون رو از نظر سئو و سرعت برسي اجمالي ميکنيم #################################### سايت شما دفتر ساختمانی برادران روحی دفتر ساختماني برادران روحاني --------------------------- #################################### از نظر ويزيتور ------------------------Visitors--------------------------------- Traffic Estimations ترافيک خیلی ضعيف رتبه very low حتما بک لينک بگيريد و در چند سايت که مطالبش با شما مرتبط هست و رنک بالايي داره تبليغات کنيد #################################### از نظر سوشيال هاي استفاده شده در سايت ------------------------شبکه اجتماعي--------------------------------- در شبکه های انجنماعی هساید ولی فعالیت کمی دارید #################################### از نظر واکنشگرايي و موبايل ------------------------Mobile--------------------------------- سايت شما واکنشگرا نمي باشد Mobile Load Time سرعت لود در موبايل خيلي ضعيف Very Slow تمامي قسمت هاش از نظر موبايل خيلي ضعيف Very Slow ################################### از نظر سئو ------------------------SEO--------------------------------- WWW Resolve دارید URL Rewrite وجود دارد XML Sitemap نداريد حتما درست کنيد و به گوگل معرفی کنید ماژول و کامپوننت تو اين زمينه هست تو انجمن جستجو کنيد خيلي مهم. Headings هدينگ ها به خوبي رعايت نشده از 5 هدينگي که بايد استفاده کنيد 3 هدينگ داريد 2 تاش خاليه به عنوان مثال هدينگ H1 و H2 نداريد Images عکس هاي سايت در صفحه اول تعداد کل عکس هاتون16 تا تعداد 12 تا بدون alt حتما alt دار کنيد اموزش در انجمن موجوده ################################# از نظر Technologies هاي استفاده شده در سايت ------------------------Technologies------------------------- 188.40.100.212 Server location: NUREMBERG ------------------------------------------------- Speed Tips سرعت سايت و تکنورژي هاي استفاده شده براي سرعت Too bad, your server is not using a caching method. خیلی بد Perfect, your website doesn't use nested tables.عالی Too bad, your website is using inline styles.خیلی بد Too bad, your website has too many CSS files (more than 4).خیلی بد Too bad, your website has too many JavaScript files (more than 7).خیلی بد Perfect, your website takes advantage of gzip.عالی ---------------------------------- W3C Validity ارور داريد ارور در کد نويسي Invalid: 45 Errors, 47 Warning(s) ######################################## @@@@@@@@@@@@ نکات مثبت سايت شما @@@@@@@@@@@@ توضيح داده نميشود فقط اسم ميبرم Internal Pages Analysis ok In-Page Links ok Broken Links ok WWW Resolve ok IP Canonicalization ok Robots.txt ok URL Rewrite ok Underscores in the URLs ok Flash ok Frames ok Encoding ok Directory Browsing ok Server Signature ok ----------------------------------- گريد سايت شما در سرعت (D Page Speed ) (C YSlow ) (سرعت سايت ضعيف) Page load time: 6.72s Total page size: 1.81MB Total number of requests: 65 40 درصد بهينه ميباشد ------------------------------------- @@@@@@@@@@@@@@@ نمره به اين سايت از 10 ميشه 4 سايت ضعيف رو به بالا از نظر سئو ولي از نظر سرعت متوسط هستش @@@@@@@@@@@@@@@ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 اگه میشه این سایتم چک کنید این سایت روی کلمه کلیدی سرور hp متمرکز شده. www.ibtekarco.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام می خواستم سایت بنده را نیز بررسی نمایید ومرا راهنمایی کنید mahdi-moud.comپایگاه مذهبی مهدی موعود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 در خصوص آناليز و بررسي سئو سايت سایت شما زنده و پویا نیست. لطفا در نحه ارائه درخواست خود کوشا و جدی باشید. ممنون سلام می خواستم سایت بنده را نیز بررسی نمایید ومرا راهنمایی کنید mahdi-moud.comپایگاه مذهبی مهدی موعود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 سلام خوب هستین پس چرا سایت من رو بررسی نمیکنید من چند صفحه قبل ارسالش کردم تفریحی سرگرمی سیتی صفا - سیتی صفا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 ممنون میشم خانه - اینترنت پرسرعت صبانت Share this post Link to post Share on other sites