levelup

کاربران
  • تعداد ارسال ها

    869
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    136

تمامی ارسال های levelup

  1. شخصا خیلی وقت هست که می دونم تو این انجمن هستید و به واسطه سابقه استفاده تون از جوملا حدس می زنم به خیلی موارد در جوملا آشنا باشید. با توجه به سوالات تون فکر می کنم اگر کمی وارد بحث کدنویسی افزونه های جوملا بشید، خیلی از مسایل تون رو خودتون بتونید حل کنید و حتی به دیگران هم کمک کنید. به تازگی مستندات فنی خوبی در https://manual.joomla.org/docs/get-started/ منتشر شده که خیلی میتونه در این زمینه کمک کنه. برای ابتدای کار، به ترتیب از توسعه قالب و سپس ماژول جوملا شروع کنید. خوبی شروع کدنویسی قالب و ماژول برای جوملا اینه که به اطلاعات فنی خیلی کمتری نسبت به پلاگین و کامپوننت نیاز داره و دید خوبی از نحوه کار یک افزونه در جوملا بهتون میده.
  2. نیاز به این بخش نیست. این کد فقط برای اینکه مقصد نصب فایل مشخص باشه در فایل xml ذکر میشه. اگر فایل های زبان را بصورت دستی در مسیرهای گفته شده کپی کنید و فایل زبان ایراد نگارشی نداشته باشه، با فارسی کردن بخش مدیریت یا کاربری، ترجمه های فارسی نمایش داده میشه. در جواب قبلیم، مسیر ها رو کمی اشتباه نوشتم. اینجا صحیحش رو می نویسم. برای بخش مدیریت: administrator/language/fa-IR برای بخش کاربری: language/fa-IR نکته: اگر پوشه ای به نام language در مسیر های administrator/com_jshopping/language و language/com_jshopping هست در این مسیرها هم می تونید فایل های زبان بخش کاربری و مدیریت رو کپی کنید و کار کنه، گرچه روال استاندارد این نیست.
  3. نکته: برای اینکه حجم فایل بکآپ کمتر بشه، محتوای پوشه های حاوی تصاویر رو به وسیله افزونه بکآپ گیری Akeeba از روال بکآپ گیری مستثنی کنید
  4. سلام طبق مطالب خبر انتشار نسخه 5.2.1 جوملا، با بروز رسانی به نسخه 5.2.1 یه سری پرمیشن های پوشه ها تغییر می کنه. من اطلاعات زیادی درباره هاست ندارم ولی ممکنه این تغییر پرمیشن ها به نحوی با سیستم امنیتی هاست تون تداخل داشته باشه. گرچه عجیبه. پیشنهاد میکنم همیشه برای آپدیت جوملا، یه نسخه پشتیبانی تهیه کنید و بصورت لوکال جوملا را بروز کنید و مجددا آپلود کنید. با اینکه وقت گیر هست ولی خطای کمتره.
  5. سلام بسته نصبی زبان جوم شاپینگ رو دارید مثل یه افزونه معمولی نصب کنید. اگر بسته نصبی ندارید و فقط فایل های زبان را دارید فایل های بخش مدیریت و کاربری را در مسیرهای پوشه های administrator/language/fa (برای بخش مدیریت) و language/fa ( برای بخش کاربری) کپی کنید. اگر اصلا هیچی ازش ندارید، فایل های زبان انگلیسی جومشاپینگ رو از پوشه های administrator/language/en (برای بخش مدیریت) و language/en ( برای بخش کاربری) بردارید و ترجمه کنید و مجددا در مسیرهای پوشه های administrator/language/fa (برای بخش مدیریت) و language/fa ( برای بخش کاربری) کپی کنید
  6. سلام افزونه هایی برای اینکار هست ولی تا حالا تست نکردم ببینم واقعا درست کار میکنه یا نه. می تونم برات قالب رو از صفر کدنویسی کنم که شبیه سایت فعلی در بیاد. اگر مایل بودی تو خصوصی پیام بده. سرعت سایت بستگی به توانایی فنی طراح وبسایت داره. تو بازار ایران اکثرا طراح نیستن و صرفا بلدن قالب آماده وردپرس استفاده کنن. اون قالب رو صد جای دیگه هم استفاده کردن و هر جا یه تغییری دادن. برای همین با گذر زمان کند میشه. تجربه من تو طراحی وبسایت با قالب آماده میگه: "قالب آماده با اینکه سرعت پیاده سازیش بیشتره ولی دردسر های خاص خودش رو داره". برای همین هست که سالهاست از قالب آماده استفاده نمی کنم. اگر از قالب یه وبسایتی هم خوشم بیاد بدون توجه به اینکه از چه CMS یا فریم وورکی استفاده شده همون رو عینا می تونم کدنویسی کنم و چون کدنویسی از صفر هست، هم قالب سبکتره و سرعت بارگذاری سایت بیشتر میشه. فقط سایت های فروشگاهی تو این زمینه تا حدودی مستثنا هستن.
  7. سلام تودیتابیس تو جدول مربوط به افزونه ها پلاگینی که نام Behavior داره رو پیدا و فعال کن.
  8. سلام قالب که زیاد فرقی نمی کنه چی باشه. ووردپرس نیست که امکانات تو پوسته باشه. مهم محتوایی هست که تو سایت می ذاری. برای جدول از ARI data table استفاد کن. می تونه از فایل اکسل قیمت ها رو بروز کنی و اون هم نشون میده. فایل رو تو هاست بذار و دسترسی ftp بده که سرعت بروز رسانی قیمت ها زیاد میشه. من تو سایت آهن سیگنال ازش استفاده کردم. برای فرم محاسبه هم می تونی از rsform استفاد کنی و یه ویرایش روی استایلش بزنی.
  9. سلام امنیت جوملا همیشه بهتر از وردپرس بوده. تازگی ها هم سایت ها روی جوملا 5 خیلی خوب سئو میشن. اگر تعداد مقالاتت زیر 200 تا هست دستی انتقال بده. اینطوری در گذر زمان، روبات های گوگل سایت رو فعال می بینن و بهتر سئو میشه. اگر تعداد مقالات بیشتر از 200 تا هست باید از افزونه استفاده کنی و البته کمی اطلاعات فنی در مورد دیتابیس هم باید داشته باشی. البته ممکنه خوب جواب نده. حتما قبلش پشتیبانی تهیه کن. اینکه کدوم بهتره؟ هر کدوم مزایای خودشون رو دارن. کار با وردپرس برای مدیر وبسایت راحت تره. مخصوصا اگر به وردپرس عادت کرده باشی جوملا در ابتدای کار برات سخته. توسعه جوملا راحت از وردپرس هست. ترافیک روی جوملا بهتر از وردپرس مدیریت میشه. امنیت جوملا بهتره. سئوی هر دو الان در یک سطح هست. جوایز جهانی جوملا بیشتر از وردپرس هست. کاربرهای وردپرس بیشتر از جوملا هست.
  10. سلام هر دو خوبن. مهم اینه که شما بلد باشی با کدوم بهتر کار کنی. مهارت استفاده از کدوم سی ام اس رو داری؟ با همون انجام بده
  11. شخصا ترجیحم اینه که همه چیز رو از صفر بزنم. مسلما خیلی از مشکلاتی که دارین وجود نخواهد داشت. ولی اگر براتون مقدور نیست الان که جوملا 5 اومده سعی کنید بسته نصبی جوملا 5 رو گیر بیارید و نصب کنید.
  12. مستندات مهاجرت از جوملا 3 به جوملا 4 را مطالعه کنید
  13. بروز رسانی قالب آماده معمولا دنگ و فنگ داره. توصیه ام اینه که بگردی نسخه سازگار با جوملا 4 رو تهیه و نصب کنی.
  14. با هیکاشاپ میشه. خودم کار کردم. تو تنظیماتش سه نوع ثبت نام داره که می تونی تعیین کنی کدوم روش باشه. روش های پرداخت و حمل هم می تونی مشخص کنی. با ویرچومارت هم طبیعتا باید بشه. ولی من ویرچومارت کار نکردم. مسئله ای که شما باید حل کنی اینه که اطلاعات تون رو در زمینه مدیریت جوملا بروز کنید که البته هیچ تمایلی هم به این کار ندارید. تو حرفه ما باید همیشه اطلاعات تون بروز باشه. اینکه چند سال پیش جوملا کار می کردین، برای برپایی یک سایت (مخصوصا فروشگاهی) کافی نیست. علاوه بر یادگیری مدیریت جوملا، و نصب و پیکربندی افزونه ها، باید مستندات کامپوننت ها رو هم مطالعه کنید. اگر میخواین از سورس های آماده استفاده کنید، حتما باید به جوملا و افزونه هایی که در اون سورس استفاده شده مسلط باشید. متاسفانه تو بازار کار ما فکر می کنن یه قالب آماده گیر بیارن و نصب کنن طراح سایت میشن. مستنداتی رو که خدمت تون در این تاپیک و تاپیک 42005 گفتم مطالعه کنید مشکل تون حل میشه. اگر حوصله اش رو ندارید برونسپاری کنید.
  15. این سوال شما برای من به این معنی هست که شما نیاز دارید کار با جوملا رو یاد بگیرید. تو این وبسایت آموزش جوملا از صفر تا صد گذاشته شده. می تونید از اینجا یاد بگیرید.
  16. منظورم از تغییر قالب ویرچومارت، قالب بخش مدیریت بود. تو بخش کاربری هم با کمی مهارت تو مدیریت جوملا و استفاده از ماژول ها، میشه هر قالبی رو شبیه قالب فروشگاهی در آورد. نسخه دموی تمام افزونه های فروشگاهی جوملا روی همین قالب پیشفرض جوملاست. ووردپرس نیست که با تغییر قالب، امکاناتت از دست بره.
  17. سلام اگر فقط 4 تا محصول هست خودت روی جوملا خام، ویرچومارت و افزونه پرداخت رو نصب کن و از قالب پیشفرض جوملا استفاده کن. همه اینها تو یه ربع قابل انجام هست.
  18. روی قالب پیشفرض جوملا تست کن. اگر درست یادم باشه ویرچومارت دو تا قالب مدیریت داره که تو بخش تنظیمات می تونی بین شون سوئیچ کنی. اینکار رو انجام بده. احتمالا درست بشه
  19. سلام تا اونجا که اطلاع دارم، مشکل باز نشدن منو های کشویی ویرچومارت در جوملا 3 بود و در جوملا 4 درست شده. احتمالا ویرچومارت تون قدیمی هست. یا وبسایت تون روی جوملا 3 هست. اگر موارد بالا نیست باید بررسی بشه ببینیم مشکل کجاست. البته الان جوملا 5 هم منتشر شده. در مورد اتصال فروشگاه به درگاه پرداخت، شما فارغ از اینکه از درگاه مستقیم بانکی استفاده می کنید یا درگاه واسط، نیاز به کد مالیاتی و اینماد دارید. کد مالیاتی سال پیش الزامی شد و اینماد هم امسال الزامی شده. برای گرفتن کد مالیاتی نیاز به مجوز فعالیت نیست و می تونید در وبسایت اداره مالیات تشکیل پرونده بدید و وقتی به گام 4 رسیدید، کد مالیاتی تون رو به بانک یا شرکت های واسط ارائه می کنید. در مورد اینماد نیز می تونید به وبسایت اینماد مراجعه و درخواست اینماد بدین. اگر مجوز نداشته باشید بهتون اینماد خاکستری میدن که در این صورت فقط می تونید از خدمات درگاه های واسط استفاده کنید. اگر مجوز دارید بهتون اینماد تک ستاره میدن و می تونید از درگاه مستقیم بانکی استفاده کنید. در هر دو حالت شما نیاز به پلاگین پرداخت بانک یا شرکت واسط دارید که تو وبسایت های مختلف می تونید تهیه کنید. همچنین اینماد باید بصورت سالانه تمدید بشه. وگرنه درگاه تون قطع میشه. البته بعضی شرکت های واسط هم هستن که بدون کد مالیاتی و اینهماد بهتون درگاه میدن ولی چندان اعتباری نیست که همیشه بتونید از خدمات شون استفاده کنید. اگر قوانین مالیاتی سفت و سخت تر بشه که حتما میشه، خدمات شون رو متوقف می کنن.
  20. سلام به نظر میاد یکی از قالب های شرکت template monster هست که توسط شرکت ایرانی ویرایش اساسی شده و یه جاهاییش از ui kit استفاده شده. میشه گفت تقریبا اختصاصی طراحی شده و یه جورهایی با وصله پینه کردن چیزهای مختلف به هم درستش کردن. اسم قالب، هم نام با اسم شرکت ایرانی مذکور هست.
  21. سلام کامپوننت Google Structured Data, by Tassos Marinos رو نصب کن. پیکربندیش رو انجام بده و خودش برات کارها رو انجام میده.
  22. تالار جوملا 5 را اضافه کنید. منتشر شده است. با تشکر
  23. سلام کامپوننت Google Structured Data, by Tassos Marinos رو نصب کن. پیکربندیش رو انجام بده و خودش برات کارها رو انجام میده.
  24. سلام با کیف پول در اصل کاربر هزینه بلیط رو به شما داده. یه جورهایی شبیه پیش خرید. جا خالی که پیدا میشه هزینه بلیط رو از کیف پول کاربر کم می کنه. کار عجیب غریبی نکرده. با هر کامپوننتی که کار کردی نیاز داری یه پلاگین بنویسی که اینکارو برات انجام بده. در کنارش قابلیت کیف پول رو هم می خوای که می تونی از افزونه هایی که برای اینکار نوشته شدن استفاده کنی.
  25. وبسایت جوملا بوی آموزش هاش بروزه. می تونی اونجا نصب جوملا روی کامپیوتر و انتقال به هاست رو یاد بگیری.