ارسال شده در مهر 93 سلام . بنده به دنبال افزونه YT Shortcode از شرکت smartaddons هستم . این افزونه به صورت تجاری هستش و قیمت اون هم $14.50 هستش . نسخه نال شده اون پیدا کردم که البته پر از تروجانهای مختلف هستش طبق آماری که وب سایت www.virustotal.com داده است . می خواستم ببینم دوستان این افزونه رو به صورت رایگان می توانند برای بنده ارسال کنند . در صورت منفی بودن جواب نیز اگر دوستی این افزونه نسخه جدیدش رو داره لطفا قیمت بده تا بررسی بشود . با تشکر . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 درود مهدی جان اینم چک کن یکی از بچه ها تو انجمن گذاشته بود : joomlaforum.ir/attachment.php?attachmentid=7106&d=1411753762 من تست نزدم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 جزییات را یاهو ارسال کردم. :oo: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 جزییات را یاهو ارسال کردم.:oo: جزئیاتی ندیدم . برام ایمیل کن به یاهو جدیدم : iam.webdesigner Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 درود من نسخه اورجینال این افزونه دارم ۲۰ هزار تومان می فروشم خواستید پیغام خصوصی بزنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) باسلام آخرین ورژنها مربوط به جوملا 2.5 و 3.0 موجود هستند.در صورت نیاز اعلام بفرماییددر اختیارتون قرار بدم.(پیام خصوصی) ytshortcodes_j3.3_v1.2.2.zip yt_j3.3_v2.2.4.zip yt_j3.3_v3.0.1.zip ytshortcodes_j3.3_v1.2.4.zip موفق باشید و سربلند ویرایش شده در آبان 93 توسط Hojjat MardaneZadeh Share this post Link to post Share on other sites