sabaadine

نحوه تغيير هدر سايت

14 پست در این موضوع

سلام هدر سايت رو چطور بايد تغيير داد لطفا قدم به قدم توضيح بفرماييد ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

عزیز جان شما ابتدا باید عنوان سایت و سپس عنوان منوی اصلی را تغییر بدید تا هدر سایت عوض بشه .

موفق و سربلند باشید

ویرایش شده در توسط farsiwebhost.com
1 کاربر پسند دیده است

من یه راهی دارم که تا الان برای تغییر هر عکسی تو سایت جواب می دهد.

1- فایرفاکس را باز کنید و وارد سایت خود شوید.

2- سپس بر روی صحفه راست کلیک و گزینه view page info را بزنید.

3- سپس به تب media رفته.

4- تو اون قسمت تمام عکس های سایت است به همراه آدرس آن ها که شما می توانید هدر را دانلود کرده و تغییرات لازم را انجام دهید.

5- به قسمت فایل منیجر رفته و طبق آون آدرس که عکس در آن قرار دارد مثلا:

http://joomlaforum.ir/images/styles/ShinyRed/style/logo.gif

رفته و عکس را جایگزاری کنید.

6- تو آدرس بالا باید به شکل زیر عمل کرد.یعنی ابتدا به پوشه

Public-Html>>image>>styles>>ShinyRed>>style>>logo.gif

توجه شما باید آدرس عکس خود را logo.gif بگذارید و پس از ورود به قسمت style فایل logo.gif را حذف و عکس جدید را جایگذاری کنید.

با تشکر از دوست خوبمون alireza1375 عزیز

برای پیداکردن مسیر تصویر هدر یا لوگو راه های آسون تری هست.مثلا با کلیک راست روی تصویر و کلیک بر روی بخش view image در نوار آدرس میشه آدرس فایل تصویر رو دید و لازم به دیدن لیست تصاویر بکار رفته در سایت در بخش media نداره.روش دیگه گرفتن سورس هدر هست که برای این کار میتونین تصویرتون رو انتخاب(حالت انتخاب که اکثر مواقع آبی رنگ میشود) کنین و کلیک راست کرده و بروی گزینه view selection source کلیک کنید و در اونجا آدرس فایل رو پیدا کنین.راه راحت تر دیگه که برای ایشون که فایل قالبشون رو دارن بهتره اینه که در پوشه images قالب مورد نظر به دنبال لوگو یا هدر بگردن.

اما درباره تغییر تصویر با تصویر دلخواه باید بگم که باید ویژگی های تصویر به جز حجم و فرمت رنگ در هردو تصویر یکسان باشه یعنی به طور مثال اگر فایل هدر ما اسمش logo.png و اندازش 150×950 هست تصویر که میخوایم بزاریم به جاش هم اسمش logo.png و اندازش 150×950 باشه.در آخر وقتی تصویر رو آماده کردید تصویر رو در مسیر یافته شده در هاست خود به جای تصویر قبلی قرار بدین

من میخاستم این موارد رو بعد از اینکه خودشون آدرس سایتشون رو قرار دادن بگم تا آدرس تصویر خودشون رو مستقیم بگم و توضیحات رو با اون بگم ولی خوب حالا گفتیم و اگر مشکلی بود در خدمتم

سلام به همه این روش ها عالیه و در بیشتر قالب ها همینجوره ولی الان داره وضعیت یکم تغییر میکنه جدیدا یه قالب رو دیدم که اصلا از هدر اینجوری استفاده نمیکرد فقط یه تصویر تو سایز 0.5 سانتی در عرض و () ارتفاع هدر بسته به قالب داره تشکیل شده بود و همزمان با اجرای سایت از روی اون مثل آرایه کپی میشد و کنار هم قرار میگرفت و این باعث میشد سایت سریع تر لود شه

البته قصد خاصی از گفتن این حرف نداشتم فقط جهت اطلاع رسانی گفتم

سلام همه اين كارا رو كردم نشد .شايد چون فرمت عكس طراحي شده براي من png نبود حالا چيكار كنم .

اين آدرس سايت

www.sameneshop.com

ممنون ميشم كمكم كنيد در ضمن بنر را در ايميج مديريت رسانه در ادمين جوملا قرار دادم اگر نياز شد بفرماييد يوزر و پس مي دم خودتون نگاه كنيد ...

بازم ممنون

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

شما از قالب ja_purity خود جوملا استفاده میکنید تصاویر هدر این قالب با فرمت jpg هستند که توی پوشه images قالب در پوشه header قرار دارند و اونجا باید تغییر بدید و همون پوشه قرار بدید...

یه پیشنهاد هم بهتون میکنم که از قالبهای زیبای دیگه ای هم که انجمن هم کم نیست ببینید و استفاده کنید....

ویرایش شده در توسط saber

من اصلا اين قالب رو نمي خواستم كه! هر چي قالب عوض مي كنم سايتم بهم مي ريزه مشكلات يكي دو تا كه نيست .خسته شدم واقعا ....

ميشه خودتون يه قالب به سليقه خودتون كه به فروشگاه بياد رو انتخاب كنيد و هدر منم عوض كنيد واقعا ديگه نمي تونم

شما وقتی قالب جدید نصب میکنید باید ماژولهاتون رو با موقعیتهای قالب جدید چینش کنید تاسایتتون درست همه چی رو نشون بده

برای مشاهده موقعیتهای قالب میتونید به اخر ادرس سایتتون این رو اضافه کنی

?tp=1

خوب ديدم ولي سر در نيوردم بايد چيكارش كنم ميشه يوزر بدم و پس شما خودت نگاه كني .من خيلي مبتندي ام .ممنونم

تصاویر رو سر در نیاوردید؟ تصاویر رو توی همون پوشه ای که گفتم تصاویر خودتون رو با همون نام و فرمت با اون تصاویر تغییر بدید بعد سایتتون رو با ctrl+f5 رفلش کنید...

من بلدم

ابتدا برو مديريت هاستت بعدش برو قسمتfile Manigerسپس داخلtemplatesبعدش برو پوشه نام قالب سايتت سپس پوشهimageفايل هدر سايتت رو پيدا كن.

ولي اگه نبود بايد بري پوشه ي cssوtemplate.cssو در خط 89 مي توني آدرس عكس آپلود شده ي خودتو قرار بدي.به همين راحتي.

اميد وارم موفق بشي:128fs318181::128fs318181::128fs318181::128fs318181::128fs318181:

دوست عزیز موقع ارسال پست به تاریخ پستها هم دقت کنید بد نیست لطفا تاپیکهای دو سال پیش رو بالا نیارید:nasihat:

ديگران بحث مي كردن منم گفتم راهنمايي كنم

منو باش كه اينقدر فعالم:37::37::37::37:[sharmsar][sharmsar]

دوست عزیز شما تاپیکی که مربوط به 2 سال پیش بود را پاسخ دادید و طبیعتا نمی تونه مفید باشه، اگر می خواید به دوستانتون کمک کنید به تاپیک های به روز پاسخ بدید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری