ارسال شده در آذر 91 آقا بسيار بسيار ممنون كه عكسهاي جديد و بروز مي گذاريدلطفاً لطفاً در ذيل هر عكس بچه هاي داخل عكس ها رو معرفي كنيد يك گزارش از نحوه برپايي نمايشگاه و اخبار و هياهوها و..... هم بديد 100% موافقم آخر سرهم یه آلبوم میدیم بیرون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 واقعا خیلی خوب بود امروز ولی کاشکی این برنامه که فردا ساعت 14 هست امروز بود ما که دیگه برگشتیم اصفهان. آقا پویان شما هم با عکسی که گذاشتین خیلی فرق میکنیدا وقتی دیدمتون مونده بودم که خودتون هستین یا یکی دیگست (فکر این همه تغییر مربوط به عینکتون میشه :دی) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) به علت مشکل اینترنت تو نمایشگاه عکسها رو دیر به دیر متاسفانه میفرستم ویرایش شده در آذر 91 توسط sornagostar Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 واقعا خیلی خوب بود امروز ولی کاشکی این برنامه که فردا ساعت 14 هست امروز بودما که دیگه برگشتیم اصفهان. آقا پویان شما هم با عکسی که گذاشتین خیلی فرق میکنیدا وقتی دیدمتون مونده بودم که خودتون هستین یا یکی دیگست (فکر این همه تغییر مربوط به عینکتون میشه :دی) درود ممنون عزیز یعنی اینقدر تفاوت چهره داشتم؟ من شما رو ندیدم شما کی اومدید؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 واقعا خیلی خوب بود امروز ولی کاشکی این برنامه که فردا ساعت 14 هست امروز بودما که دیگه برگشتیم اصفهان. آقا پویان شما هم با عکسی که گذاشتین خیلی فرق میکنیدا وقتی دیدمتون مونده بودم که خودتون هستین یا یکی دیگست (فکر این همه تغییر مربوط به عینکتون میشه :دی) درود ممنون عزیز یعنی اینقدر تفاوت چهره داشتم؟ من شما رو ندیدم شما کی اومدید؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 گزارش تصویری روز سوم.... حجت در حال ارائه بسته روبین به بازدید کننده من ، مهندس آقائی ( سورنا گستر) ، آقاصابر جلسه آموزشی و مباحث امنیت با توضیحات پویان افضلی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 قسمت سوم تصاویر روز سوم پی سی مرکز ( :didi:) سورنا گستر (:ad54ad:) من و امیر و فرزاد عکس دسته جمعی بعد از جلسه امنیتی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 نمایشگاه من هم سر زدم ای کاش برای کلاس ها تون تخفیف گذاشته میشد ... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 درودممنون عزیز یعنی اینقدر تفاوت چهره داشتم؟ من شما رو ندیدم شما کی اومدید؟ نه اینقدر هم تفاوت نداشتید یکم بود :دی اتفاقا شما همینطوری داشتی به من نگاه میکردی فکر کنم حدس زدین که یکی از بچه ها انجمن باشم ولی بخاطر اینکه دیدم یکم سرتون شلوغه گفتم میرم بعد میام پیشتون ولی از شانس بد من اصلا حواسم به ساعت نبود 4:30 اومدم گفتن همه رفتن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 قسمت سوم تصاویر روز سوم عکس دسته جمعی بعد از جلسه امنیتی اینجا شورای امنیت ! جای ما هم خالی:auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 اقا این همه از ما عکس گرفتی یکیش رو هم نذاشتی .... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 اقا این همه از ما عکس گرفتی یکیش رو هم نذاشتی .... والا خیلی عکس هست ولی سعی می کنم تصاویری که رو بزارم که اکثر بچه ها باشن...:28::28: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) قبل از عکسها باید بگم که من دیروز تو شرکت یه کاری پیش اومد که برگشتم تبریز البته به خاطر این ضد حالم خیلی دلمون گرفت :oom::oom::bala: از تجدید دیدار و 3 روز در کنار دوستانی همچون استاد طالبی ،امیرطالبی گل،حجت عزیز،پویان امنیت،محمد دلجوی مهربون،بهرام بابای گرامی،صابرپرکار و کم حرف،بابک خوش قلب،فرزاد نجفی خوب و خواهرای گرامی واقعا خوشحال بودم و برام یه افتخار بزرگ بودgift اینم عکسهای روز سوم ویرایش شده در آذر 91 توسط sornagostar Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) از طرف راست : صابر،مهندس مردانه زاده،مهندس مصطفی باغبانی،آقای فلاح و اونم نمیشناختم مهندس طالبی و مهندس نواب یزدی )senator( صابر عزیز و حجت گل ویرایش شده در آذر 91 توسط sornagostar Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 ممنون از همشهری خودمون ، نوین عزیز که زحمت بیشتر عکسها را بر عهده گرفتند. از مهندس پویان هم ممنونم. در جلسه امنیت نکاتی را گفتند که قبلاً حتی فکرش را هم نکرده بودم. کلاس خیلی خوبی بود. به استاد طالبی و مهندس مردانه زاده و صابر عزیز و سایر دوستان که در غرفه زحمت می کشیدند دست مریزاد می گویم. البته من هنوز در مرحله آموزش هستم و فقط از علم اساتید استفاده می کنم (در ضمن عکس من تو تصویر جلسه آموزشی و مباحث امنیت و عکس دسته جمعی بعد از جلسه امنیتی هست. فکر کنم من و مهندس آقایی تنها عینکی ها غرفه هستیم:didi: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 این هم اخرین عکسهای گرفته شده توسط بنده -البته به شانس بد دیروز حین کلاسهای امنیت شارژ دوربین تموم شده بودshotup امیر طالبی عزیز و بابک (pcmrkaz) مهندس طالبی giftgiftgiftgiftgift Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 ممنون از همشهری خودمون ، نوین عزیز که زحمت بیشتر عکسها را بر عهده گرفتند.از مهندس پویان هم ممنونم. در جلسه امنیت نکاتی را گفتند که قبلاً حتی فکرش را هم نکرده بودم. کلاس خیلی خوبی بود. به استاد طالبی و مهندس مردانه زاده و صابر عزیز و سایر دوستان که در غرفه زحمت می کشیدند دست مریزاد می گویم. البته من هنوز در مرحله آموزش هستم و فقط از علم اساتید استفاده می کنم (در ضمن عکس من تو تصویر جلسه آموزشی و مباحث امنیت و عکس دسته جمعی بعد از جلسه امنیتی هست. فکر کنم من و مهندس آقایی تنها عینکی ها غرفه هستیم:didi: آقا رضای عزیز سپاس...gift جمله آخر و نفهمیدم من که عینکی نیستم !!!!:yeah::yeah::25r30wi: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 درود از همه بچه ها تشکر ویژه میکنم واقعا فضای عالی و بسیار مناسبی بود و از نوین عزیز و بهرام بابا و سایرین که زحمت پوشش عکس نمایشگاه رو کشیدند کمال تشکر رو دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) دروداز همه بچه ها تشکر ویژه میکنم واقعا فضای عالی و بسیار مناسبی بود و از نوین عزیز و بهرام بابا و سایرین که زحمت پوشش عکس نمایشگاه رو کشیدند کمال تشکر رو دارم منم خوشحال شدم از نزدیک با دوستان آشنا شدم مخصوصا آقا پویان که کمی هم کردی صحبت کردیم :ds6a5d: راستی نمایشگاه تمدید میشه برای پنج شنبه؟؟ ویرایش شده در آذر 91 توسط srfarzad Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 تصاویر روز جهارم و آخر از نمایشگاه الکامپ 18 به امید دیدار در نمایشگاه ها و گردهمائی های دیگر انجمن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 نمایشگاه تموم شد و من هر روز که تصاویرش رو میدیدم حسرت میخوردم که در بینتون نیستم.انشالله در آینده بتونیم همه دیگه رو ملاقات کنیم. توی نمایشگاه نبودم ولی هر روز تصاویرشو میدیدم به طوری که فهمیدم این عکس دوبار قرار گرفته(در دو تاپیک و در دو روز فکر کنم): امیدوارم هرجا هستید شادی در دل هایتان باشه :35: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 ای خــــــــــــداآآآآآآآآآآآآآآآآآ:oom::oom::oom::oom::oom::oom::oom: آخههههههههه چراآآآآآآآآ؟؟؟؟shotup تو تهران باشی و نتونی بری......چرا اینقدر مشکلات و کار واسه من پیش اومد که نتونم بیاممممم:auau:shotup:oom: ممنون از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن، امیدوارم همیشه موفق باشن. مهندس جان این بازنشستگی ما رو هم بردار، دلمون گرفت دیگه Share this post Link to post Share on other sites