ارسال شده در مهر 94 سلا لطفا این سایت رو هم بررسی کنید ممنون جوم ویدئو | مرجع ویدئوهای آموزشی جوملا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 94 درود دوست عزیز من سایت شما رو آنالیز نکردم ولی فقط یه برسی مختصر کردم و به این نکات برخوردم که میتونه برای سایت شما با هر سایت دیگه ای خیلی مفید باشه. یکی از نکات مهم در سئو داشتن مطالب کافی و مفید در سایت است به طور کلی داشتن محتوای مناسب است. و دیگری داشتن عنوان و تعداد تگهای مناسب است. که به نظر شما باید روی این موارد بیشتر کارکنید.مطمعا در اینده نتیجه بهتری خواهید گرفت. "موفق باشید" Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 من سئوی سایت انتشارات در اصفهان را با با کلمه چاپ کتاب شروع کردم و برای این کار یک قالب خام جوملا نصب کردم و رو اون دارم کار میکنم.من تازه کار هستم اگه ممکنه بررسی کنید ببینید راه ها را درست میرم یا خیر؟ آیا قالب مشکلی از نظر سئو داره یا نه.؟ این هم سایتhttp://www.entesharaat.ir با تشکر از شما Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 سلام ممنون میشم این سایت رو هم بررسی کنید پل صنعت فلز Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 سلام ممنون میشم این سایت رو هم بررسی کنید پل صنعت فلز Latest Performance Report for: http://www.podemiran.ir/ | GTmetrix Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 دوستان به وب سایت کتاب طلایی هم سر بزنید کتاب طلایی | دانلود نمونه سوالات پیام نور Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 94 سلام من افزونه دکتور سعو فایرفاکس نصب کردم میگه تگh2 نداره سایت چگونه باید این مشکل حل کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 94 سلام ببخشید کسی هست که به من راهنمایی کنه؟ من چند وقت پیش یه سایتی دیدم که در مورد صنعت چوب بود.طراحی این سایت خیلی واسم دلچسبه و چشم نوازه...اگه بخوام قالب این سایت رو داشته باشم باید چطوری و از کجا تهیه کنم؟؟ اصلا کن امکان داره آدم بتونه این قالب رو از جایی بخره یا نه؟لطفا منو راهنمایی کنید.لینک سایتش رو هم واستون این پایین می ذار سرم. لینکش اینه: درب ضد سرقت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 94 سلام. لطفاً در صورت امکان سایت بنده رو هم بررسی بفرمایید. با تشکر قالب بتن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 سلام دوستان من چند تا از سایت هام از جمله سایت خودم پنالتی شده چطوری باید خارج کنم از لیست سیاه گوگل Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 (ویرایش شده) به اين آدرس مراجعه فرمائيدhttp://www.usitedesign.ir/seo-training/remove-the-site-from-google-penalty.html/ ویرایش شده در فروردین 95 توسط Mohammad Moradi 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 سلام لطف میکنید سایت ما رو هم چک کنید با تشکر : دفتر امام جمعه | اسلام آباد غرب Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 95 خیلی ممنون بابت تاپیک خوبتون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 95 با سلام و خسته نباشید بنده تازه این قسمت رو دیدم واقعا ممنون که محبت دارید و در قسمت سئو کمک میکنید سایت من هم اگر میشه بگید چه مشکلاتی داره لینک سایت ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 95 کلیه کاربران انجمن جوملای ایران از این پس میتوانند از تیم سئو و بهینه سازی انجمن جوملای ایران برای بهینه سازی سایت خود راهنمایی و مشاوره دریافت نمایند. مدیر بخش سئو: مهندس ابوالفضل طالبی همکاران: مهندس مجید آقائی نمایش مشخصات: majid_aqaiy - انجمن جوملا ایران مهندس محمد مرادی نمایش مشخصات: Mohammad Moradi - انجمن جوملا ایران مهندس مجید فتحی نمایش مشخصات: majid.fathi - انجمن جوملا ایران مهندس محمد فلاح نمایش مشخصات: mmfallah - انجمن جوملا ایران بست دیتا نمایش مشخصات: bestdata - انجمن جوملا ایران در صورت تمایل به بررسی سایت خود از نظر سئو و بهینه بودن: قبل از ارسال درخواست خود در این تاپیک ، این تاپیک ها را مطالعه نمایید: تاپیک اول - تاپیک دوم پس از مطالعه تاپیکهای مورد اشاره میتوانید نام دامنه خود را اعلام نمایید. از اعلام نام کاربری و رمز عبور بخش مدیریت و یا هاست خود پرهیز نمایید. فقط سایتهای آنلاین مورد بررسی قرار خواهند گرفت برای پرسیدن سوال در خصوص سئو و بهینه سازی لطفا در انجمنهای مربوطه مطرح نمایید. از کاربرانی هم که تمایل به عضویت در این گروه را دارند دعوت میشود تا با عضویت در این گروه برای کمک به سایر کاربران در زمینه بهینه سازی ، همراهی و همکاری نمایند.علاقه مندان به همکاری پیام خصوصی بدهند. سلام میشه سایت منم رو بررسی کنید ممنون میشم:thanks: مجله فانی کول Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 سلام. وقت بخیر. لطفا سایت منو هم چک کنید. Share this post Link to post Share on other sites