راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      72

    • تعداد ارسال ها

      214


  2. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      61

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      48

    • تعداد ارسال ها

      334


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      22

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 04/01/97 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  4. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  5. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  6. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  7. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  8. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  9. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  10. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  11. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  12. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  13. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  14. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  15. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  16. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  17. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  18. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  19. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  20. 1 لایک
    سلام سورس ابتدایی و تغییراتی رو که میخوای بفرست برات درست کنم
  21. 1 لایک
    سلام افزونه Route 66 رو نصب کن میتونی اینکار رو انجام بدی https://www.firecoders.com/joomla-extensions/route-66
  22. 1 لایک
    سلام لطفا لینک دمو، ضمنا کش مرورگر و جوملا رو خالی و بعد چک کنید
  23. 1 لایک
    بله ولی من ترجیح میدم تمام این ها رو از طریق کنترل پنل خود جوملا با Akeeba Backup انجام بدم، که فول بکاپ هم میگیره و برای ریستور کردن ساده تره. اگر فقط دیتابیست رو میخای خب این روش ها کفایت میکنه
  24. 1 لایک
    وقتی که شما گزارش خطا رو روشن بذارید ( اصلا پیشنهاد نمیکنم گزارش خطا رو همیشگی روشن بگذارید ) یکسری اطلاعاتی بصورت هشدار، خطا و یا چیزای دیگه میتونید ببینید، که این اطلاعات معمولا برای درک مطلب کفایت میکنه. برای مثال شما نسخه قدیمی یک افزونه رو دارید و چون تجاری بوده به روزرسانی نکردید، درصورتی که جوملا و PHP شما به روز شده، حالا شما یک هشداری مثل خط زیر رو دریافت میکنید که درمورد بروزرسانی نسخه php یا جوملاست و اون افزونه سازگاری کامل با بقیه ماجرا نداره ... Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home7/lcfmusic/public_html/lcfshop/libraries/joomla/string/string.php on line 27 توجه بسیار مهم: درصورت روشن بودن گزارش خطا، هکرها هم مستقیما میتونند اینگونه خطاها رو ببینند و امنیت وبسایت شما بیشتر به خطر میوفته
  25. 1 لایک
    سلام دوست عزیز من در یکی دوتا از سایت های سرچ کردم چندتا آیتم پیدا کردم: نتیایج گوگل من متاسفانه نمیتونم اینجا مطرح کنم از کدوم سایت دانلود کنید اگر تمایل داشتید به بنده پیام خصوصی بدید تا عرض کنم؛البته هیچ تضمینی نمیکنم فقط سایتی هست که معمولا خودم از افزونه هاش استفاده میکنم اینکه اورجیتال هست یا نال شده نمیدونم موفق باشید
  26. 1 لایک
    سلام علیکم خدمت شما میبایست نسخه پی اچ پی سرور و نسخه های فریم ورک و سایر پلاگین ها و کتابخانه های نصب شده بروی سایتتون مورد بررسی قرار بگیره. در صورت نیاز اطلاعاتتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید بررسی میکنیم. موفق باشید و سربلند
  27. 1 لایک
    سلام طی چند سال گذشته جستجوی خیلی زیادی در سایت های مختلف داشتم که مطالب مفید مطالعه کنم کم و بیش پیدا شد 200 فاکتور مهم رو تو یکی از سایت ها دیدم که اینجا لینک میزارم دوستان استفاده کنند پیشنهاد میکنم یه نگاه کنید http://www.novin.com/blog/google-ranking-factors/
  28. 1 لایک
    یکی از اشتباهاتت اینه که بجای اینکه از نام کلاس clearfix استفاده کنی از مقدار css اون ( و البته بصورت ناقص) داخل کلاس استفاده کردی ( clear:both ) که نه تنها جواب نمیده بلکه کلا قالب رو می ترکونه. در انتهای تمام عناصر والدی که در فرزندانشون از کلاس های col استفاده کردی حتما کلاس clearfix بذار. قبل از شروع به کدنویسی، حتما مستندات بوت استراپ رو بخونید. دومین موردی که دیدم اینه که بجای کلاس col-xs-8 یا col-xs-4 باید از col-xs-12 استفاده کنی. چون قراره در سایز موبایل یا xs تمام عرض صفحه ( تمام 12 ستون بوت استراپ) پر بشه نه 4 یا 8 ستون. سومین اشتباهت اینه که وقتی تو سایزهای md و sm از تعداد ستون یکسان استفاده می کنی نیازی نیست که هر دورو به صورت col-sm-4 col-md-4 بنویسی. بلکه سایز md از سایز sm ارث می بره و فقط بنویس col-sm-4 و به این صورت برای سایز های md و lg هم اعمل میشه. اشتباه چهارم هم اینه که وقتی همه اینها رو درست می کنی می بینی که عنصری که sp-header# داره روی نیمی از عنصر sp-top-bar# رو گرفته و نمی ذاره اون قسمت معلوم باشه. این یه مورد رو با پاک کردن position: relative عنصر sp-header# تا حدی درست میشه ولی نیاز به کار بیشتری داره بزرگترین و پنجمین اشتباهت اینه که داری از پیج بیلدر برای طراحی قالب استفاده می کنی که به دلایل فنی کاملا مخالف استفاده از این افزونه در هر سایتی هستم. اصلا به نظرم نباید اختراع میشد. خیلی از سایت هایی که تو همین انجمن به مشکل خوردن به خاطر وجود همین افزونه مزرخرف هست. گرچه همچنان استفاده از این افزونه مزخرف ادامه داره.
  29. 1 لایک
    سلام اگر از جوملا 3.9 استفاده می کنی از ماژول نکته ها - مطالب استفاده کن. تونسخه 3.9 تنظیماتی بهش اضافه شده که می تونه مفید باشه
  30. 1 لایک
    [ATTACH=CONFIG]4812[/ATTACH] جامع ترین سامانه پرداخت آنلاین تحت جوملا با نام پی سی پیمنت (P30 Payment) منتشر شد.این سیستم جامع قابلیتهای بسیار زیادی را همراه خود دارد که شما میتوانید به راحتی انواع محصولات و خدمات خود را تحت این سیستم به فروش برسانید.سامانه جامع پرداخت با ده ها پلاگین همراه خود میتواند بسیاری از مشکلات پرداخت آنلاین را در وب سایت شما مرتفع سازد به گونه ای که به تنهایی عملیات های ساده و پیچیده پرداخت آنلاین را مدیریت میکند. این سیستم به گونه ای طراحی شده است که شما میتوانید محصول خود را در محتوای مطالب جوملای خود معرفی و امکان خرید را در همان مطلب به کاربران خود ارائه نمایید و یا لیستی از محصولات را تعریف نموده و منوی جداگانه برای فروش آنها ایجاد کنید. سیستم جامع پرداخت P30 Payment به صورت خلاصه دارای این ویژگی های منحصر به فرد است: امکان تعریف مجموعه محصول امکان تعریف نامحدود محصول در هر مجموعه امکان تعریف آیتم امکان تعریف فایل برای فروش امکان قرار دادن لینک خرید محصول در مطالب دارای ده ها پلاگین جانبی برای ایجاد عملیات های پرداخت ساده و پیچیده امکان فروش اقساط محصول و خدمات مدیریت فاکتورها گزارش گیری ساده و پیچیده خروجی اکسل مدیریت چک و سفته و اعلام سر رسید پروفایل کاربری تعریف کوپن تخفیف امکان اتصال به سایر افزونه های جوملا توسط پلاگین های جانبی نمایش خلاصه آمار فروش به صورت نمودار دارای ماژول های متنوع برای کاربردهای مختلف در پرداخت نکته: حتما پلاگین لایسنس را پس از نصب کامپوننت ، نصب نموده و فعال کنید در غیر اینصورت نمی توانید از این افزونه استفاده کنید. تصاویر افزونه: [ATTACH=CONFIG]5325[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4814[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4815[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4816[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4817[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4818[/ATTACH] نیازها: php 5.4 IonCube 4.4 لینک دانلود کامپوننت پی سی پیمنت نسخه 2.3.1 : com_p30payment231 دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین لایسنس: (حتما نصب و فعال کنید در غیر اینصورت امکان استفاده از کامپوننت فراهم نمیشود) p30payment_lic دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین درج محصول در مطلب: راهنما: با استفاده از این پلاگین میتوانید یک محصول را در مطلب خود تعریف و لینک خرید برای آن ایجاد نمایید.هر دو پلاگین را دانلود، نصب و فعال نمایید. singleproduct دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران singleproductbtn دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین پرداخت زرین پال: راهنما: پلاگین را پس از دانلود ، نصب و فعال نمایید.در تنظیمات پلاگین مرچنت کد زرین پال خود را حتما وارد نمایید. plg_p30paymentzarinpal دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین ارسال پیامک sms: راهنما: با نصب و فعال سازی این پلاگین ، پس از پرداخت موفق یا ناموفق پیام مناسب برای کاربر و مدیر اس ام اس خواهد شد.در تنظیمات پلاگین دو باکس متنی قرار دارد که متن پیام تشکر را در آن به شکل زیر تایپ کنید: کاربر گرامی جزئیات پرداخت شما به شرح زیر میباشد: وضعیت پرداخت: [status] شماره فاکتور: [invoice] شماره تراکنش بانکی: [transaction] مبلغ فاکتور : [lastamount] تاریخ : [date] عنوان فاکتور: [title] شرح کالا: [description] نوع پرداخت: [banktitle] نام: [name] نام کاربری: [username] http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_13901212401.zip پلاگین پیام تشکر پس از خرید: راهنما: با نصب و فعال سازی این پلاگین ، پس از پرداخت موفق یا ناموفق پیام مناسب نمایش داده میشود.در تنظیمات پلاگین یک ادیتور قرار دارد که متن پیام تشکر را در آن به شکل زیر تایپ کنید: کاربر گرامی جزئیات پرداخت شما به شرح زیر میباشد: وضعیت پرداخت: [status] شماره فاکتور: [invoice] شماره تراکنش بانکی: [transaction] مبلغ فاکتور : [lastamount] تاریخ : [date] عنوان فاکتور: [title] شرح کالا: [description] نوع پرداخت: [banktitle] نام: [name] نام کاربری: [username] p30paymentmsg دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین پیام تشکر پس از خرید (نمایش لینک دانلود پس از خرید موفق در سایت) : راهنما: با نصب و فعال سازی این پلاگین ، پس از پرداخت موفق یا ناموفق پیام مناسب نمایش داده میشود.در تنظیمات پلاگین یک ادیتور قرار دارد که متن پیام تشکر را در آن به شکل زیر تایپ کنید: کاربر گرامی جزئیات پرداخت شما به شرح زیر میباشد: لینک دانلود: [link] محدودیت دانلود: [limit] مبلغ فاکتور : [lastamount] تاریخ : [date] عنوان فایل خریداری شده: [title] نام: [name] نام کاربری: [username] p30paymentdownloadmsg دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین ارسال ایمیل پس از خرید: راهنما: راهنما: با نصب و فعال سازی این پلاگین ، پس از پرداخت موفق یا ناموفق پیام شما برای کاربر و همچنین مدیر سایت ایمیل میشود.در تنظیمات پلاگین دو ادیتور قرار دارد که متن پیام تشکر پس از خرید برای کاربر و مدیر سایت میباشد. میتوانید متن پیام ایمیل را در آن به شکل زیر تایپ کنید: کاربر گرامی جزئیات پرداخت شما به شرح زیر میباشد: وضعیت پرداخت: [status] شماره فاکتور: [invoice] شماره تراکنش بانکی: [transaction] مبلغ فاکتور : [lastamount] تاریخ : [date] عنوان فاکتور: [title] شرح کالا: [description] نوع پرداخت: [banktitle] نام: [name] نام کاربری: [username] p30paymentemail دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین ارسال ایمیل پس از خرید برای ارسال فایل خریداری شده به ایمیل: راهنما: راهنما: با نصب و فعال سازی این پلاگین ، پس از پرداخت موفق لینک دانلود فایل خریداری شده توسط کاربر به ایمیل کاربر ارسال خواهد شدد.در تنظیمات پلاگین دو ادیتور قرار دارد که متن پیام تشکر پس از خرید برای کاربر و مدیر سایت میباشد. میتوانید متن پیام ایمیل را در آن به شکل زیر تایپ کنید: کاربر گرامی جزئیات پرداخت شما به شرح زیر میباشد: لینک دانلود: [link] محدودیت دانلود: [limit] مبلغ فاکتور : [lastamount] تاریخ : [date] عنوان فایل خریداری شده: [title] نام: [name] نام کاربری: [username] p30downloademail دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران پلاگین لیست محصول / خدمات: راهنما: با استفاده از این پلاگین میتوانید محصولی با قیمتهای متفاوت را عرضه کنید.برای مثال محصولی دارید که دارای رنگهای مختلف با قیمتهای متفاوت است که این پلاگین به شما کمک میکند تا با قرار دادن قیمتها و رنگهای مختلف محصول را برای فروش ارائه نمایید.هر دو پلاگین را دانلود ، نصب و قعال کنید سپس در مطلب خود محصول را درج کنید. listproduct دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران listproductbtn دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران ماژول پرداخت دستی: راهنما: ماژول را دانلود ، نصب و فعال نمایید.ماژول را در موقعیت مناسب در قالب خود قرار دهید.در تنظیمات ماژول میتوانید تصویر دکمه پرداخت را تغییر دهید. singleproduct دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران ماژول لیست محصول: راهنما: ماژول را دانلود ، نصب و فعال نمایید.ماژول را در موقعیت مناسب در قالب خود قرار دهید.در تنظیمات ماژول میتوانید لیستی از محصولات را با قیمت دلخواه مشخص کنید. mod_listproduct دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران ماژول جدول محصول (مخصوص فروش هاست و خدمات دیگر به صورت جدول گرافیکی): راهنما: ماژول را نصب و فعال کنید.در تنظیمات آن تا 4 جدول را میتوانید ایجاد کنید mod_subtable-master دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران ماژول جستجوگر دامنه : ماژول را نصب و فعال کنید.در تنظیمات ماژول قیمت هر دامنه را مشخص کنید whois دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران توجه : نصب و استفاده از این افزونه نیاز به فعال بودن IonCube بر روی هاست و یا لوکال شما دارد.نسخه PHP شما باید 5.4 باشد
  31. 1 لایک
    سلام از ماژول زیر استفاده کنید http://masoudnicksefat.ir/شاید-شما-هم-بپرسید؟/دور-زدن-تحریم-نقشه-گوگل-مپ-در-دامنه-ir-در-جوملا
  32. 1 لایک
    با سلام فول بک آپ اگر از طریق هاست تهیه کردید ، مراحل نصب ندارد 1 - ابتدا فایلهای داخل پوشه Home را در پوشه پروژه خودتون بریزید 2 - یک دیتابیس ایجاد کنید و دیتابیس را از فول بک اپ داخل این دیتابیس ایمپورت کنید 3 - فایل کانفیگ جوملا را باز کنید و نام دیتابیس و رمز و نام کاربری دیتابیس که ساختید را تغییر بدید و ذخیره کنید
  33. 1 لایک
    سلام برو به این لینک توضیح داده که چطور کدی رو در بین تگ head قرار بدی http://docs.gantry.org/gantry5/configure/page-settings
  34. 1 لایک
    بله / بعد از نصب قالب جدا باید تنظیمات و چیدمان ها را دستی انجام بدید
  35. 1 لایک
    سلام عکسی موجود نیست از چه کامپوننتی برای فروش استفاده کردین؟
  36. 1 لایک
    آپلود فایل بسته نصبی در قسمت ثبت نام یعنی چی ؟
  37. 1 لایک
    سلام احتمالا در نمای بلاگ تنظیمات نمایش برچسب غیرفعال هست. مطمئن باشید که تنظیمات نمایش رو از مطلب / تنظیمات / مطالب ... مجموعه و همینطور تنظیمات منوها ، گزینه نمایش برچسب روشن باشه
  38. 1 لایک
    با سلام با این منطور میتونید از افزونه های hikashop و hikashop subscription استفاده کنید. این افزونه به افزونه امتیازدهی آلفا و آلتایوزرپوینت هم متصل هست موفق باشید و سربلند
  39. 1 لایک
    فارسی سازیش کار خاصی نداره ، فکر نمیکنم اصلا نیاز به فارسی کردن باشه ، به هرحال اگر تمایل داشتید میتونم برات انجام بدم مورد مشابهش که رایگان هست https://extensions.joomla.org/extensions/extension/news-display/content-infos/authors-pro/
  40. 1 لایک
    Components->VirtueMart->Admin->Configuration->Site Default product sort order عکس https://www.gavick.com/documentation/wp-content/uploads/2014/01/virtemart-default-sorting-sort-by-2.png
  41. 1 لایک
    با سلام افزونه های مختلفی پیشنهاد میشه که هرکدوم قابلیتهای بخصوصی دارند Sp Lms Shika Lms Hikashop -hikamarket
  42. 1 لایک
    وارد تنظیمات فرمتون بشید و در مسیر Properties > PHP Scripts در بخش Script called on form process که میشه قسمت دوم کد زیر رو وارد کنید $number = $_POST['form']['your_field_name']; $first = substr($number, 0, 3); if((strlen($number) != 8) OR $first != '231'){ $invalid[] = RSFormProHelper::getComponentId("your_field_name"); } بجای your_field_name توی کد نام فیلد خودتون رو که میخواید اعتبار سنجی بشه وارد کنید
  43. 1 لایک
    با سلام این آموزش را مشاهده کنید علت خطا است https://www.p30template.com/learning-department/oops-something-went-wrong-resolved
  44. 1 لایک
    باسلام هم میتونید از ماژول زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extensions/extension/clients-a-communities/members-lists/last-members هم اینکه از کامپوننت Easy Profile موفق باشید و سربلند
  45. 1 لایک
    باسلام اگر سایتتون یک سایت چندزبانه واقعی هست پس یعنی کلیه متون /منو/مقاله/محصول و هرآنچیزی که در سایت فارسی ایجاد کردید عینا در همونتها رو میبایست با زبان انگلیسی هم تبدیل و در سایت اضافی کنید. اما اگر میخواهید از افزونه های مترجم که از سرویسهای گوگل و یاهو و بینگ استفاده میکنند و بصورت لایو سایتتون رو ترجمه میکنن و به کاربر نشون میدن خب در این شرایط نیازی به چند زبانه کردن ساتتون نیست. صرفاً در این حالت یک ماژول مترجم گوگل رو نصب میکنید و خودش کارها رو انجام میده... طبیعیه که در این حالت ترجمه ها همگی ماشینی هست. موفق باشید و سربلند
  46. 1 لایک
    باسلام در هسته جوملا برای بخش مدیریت و برای اعتبارسنچی و هویت سنجی افراد از متد ورود دوعامله استفاده میشه که میتونید اون رو از طریق مدیریت پلاگین ها فعال و پیکربندی کنید. همچنین اگر هدفتون برای قرار دادن کپچا در این بخش ارتقای امنیت مدیریت سایتتون هست.که خب اساساً شما بهتر هست که یک مرحله قبل تر برید. یعنی به اسپمرها و افراد مهاجم نباید اجازه ورود و دیدن صفحه مدیریت جوملا رو بدید چه برسه که بیاین صفحه مدیریت و لوگین جوملا رو ببنید و بعد اقدام به ورود هم بکنند و حالا بر اساس کپچا یه سری از ربات ها از رده خارج بشن! شما میتونید با استفاده از افزونه هایی مثل RS fireWall - JSecure - KSecure -Admin Tools مسیر دسترسی به مدیریت جوملا رو عوض کنید. آدرسش رو تغییر بدید. بروی پوشه administrator رمز بگذارید که کاربر زمانی که آدرس ادمین رو www.site.com/administrator زد یک مرحله برای ورود یوزر و رمز ورود درخواست بشه.. موفق باشید و سربلند
  47. 1 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  48. 1 لایک
    ساب دامین بساز نصب کن یک فلدر در همان پوشه بساز برای نصب ادرس ان پوشه را در بروزر قرار بده
  49. 1 لایک
    در خیلی از تاپیک های مشاهده شده که کاربری یک قالب تهیه کرده و قصد نصب آن روی جوملای خود را داشته است و پس از نصب چیزی در مدیریت قالبهای خود مشاهده نمیکند و یا با خطای نصب مواجه میشود.کاربران باید بدانند که قالبهای جوملایی به 2 صورت ارائه میشوند. بسته نصبی قالب 1- بسته نصبی چیست؟ فرض کنید شما یک طراح سایت حرفه ای هستید! استارت یک پروژه را میزنید و در ابتدا یک قالب کاملا اختصاصی با سلیقه خودتان طراحی میکنید و بعد شروع به نصب چند ماژول و کامپوننت میکنید و مطالب خود را نیز وارد میکنید و پس از صرف زمان ، یک سایت بسیار کامل را طراحی و به اتمام میرسانید. اکنون این سایت شامل فایلهای اصلی جوملا ، قالب ، افزونه ها و محتوای شماست و از نظر شما این یک سایت کامل است که میتوانید آن را به افراد زیادی بفروشید. برای فروش این سایت کامل به سایر افراد باید کل پروژه خود را zip کنید و بفروشید! کاری که شرکتهای بزرگی نظیر yootheme , joomart , rockettheme و ... میکنند همین است. پس از طراحی یک سایت کامل آن را تبدیل به یک فایل zip میکنند که این فایل zip اصطلاحا QuickStart نام دارد.یعنی بسته نصب سریع ، و شما با تهیه آن یک سایت کامل را خواهید داشت با همه ویژگی های آن. معمولا بسته های نصبی دارای حجم بیشتری به نسبت یک جوملای خام هستند و حداقل دارای 9 مگابایت حجم هستند که در بسته های نصبی مختلف تا 200 مگابایت هم متغییر میباشند. روش نصب بسته های نصبی چگونه است؟ بساری از کاربران پس از تهیه بسته نصبی تصور میکنند ابتدا باید یک نسخه جوملا روی لوکال یا هاست خود نصب کنند و سپس بسته نصبی را از منوی مدیریت افزونه ها نصب کنند! این کار کاملا غلط است.همانطور که در توضیحات قبلی اشاره شد بسته های نصبی خود دارای یک نسخه کامل جوملا با تمام افزونه های آن هستند. بنابراین وقتی بسته نصبی تهیه میکنید باید به همانند روش نصب جوملا ، بسته نصبی خود را نصب کنید.برای نصب روی لوکال خود ابتدا یک پوشه جدید ایجاد کنید و بسته نصبی خود را اکستراکت کنید و سپس در آدرس بار خود مسیر مربوط را وارد کنید تا وارد مراحل نصب شوید.پس از اتمام مراحل نصب نتیجه نهایی یک سایت کامل با قالب مورد نظر شما خواهد بود. نکته مهم: از آنجایی که بسته های نصبی دارای اطلاعات زیادی در دیتابیس خود هستند و بدون نصب این اطلاعات ، بسته نصبی هیچ ویژگی خاصی نخواهد داشت ، شما باید در مراحل نصب و در قسمت نصب اطلاعات نمونه ، گزینه نصب اطلاعات پیشفرض را انتخاب نمایید 2-قالب: قالب ها توسط طراحان قالب طراحی میشوند ولی به صورت بسته نصبی ارائه نمیشوند و در نهایت حجمی کمتر از 2 مگابایت دارند.قالبهای جوملایی را که دارای حجم کمی هستند را میتوانید پس از نصب جوملا و از منوی نصب افزونه ها نصب کنید . یک نمونه از نرم افزارهایی که امکان طراحی قالب جوملایی به شما میدهد نرم افزار Artisteer است که میتوانید طراحی دلخواه خود را در آن پیاده سازی کنید و یک قالب جوملایی به صورت فایل zip از آن تحویل بگیرید.
  50. 1 لایک
    سلام علیکم دوست گرامی.خدارو شکر که این پست ، تونست مشکلتون رو برطرف کنه. موفق و سربلند و پایدار باشی