راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      124

    • تعداد ارسال ها

      298


  2. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      67

    • تعداد ارسال ها

      380


  3. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      62

    • تعداد ارسال ها

      5,695


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      22

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 04/01/97 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    سلام طی چند سال گذشته جستجوی خیلی زیادی در سایت های مختلف داشتم که مطالب مفید مطالعه کنم کم و بیش پیدا شد 200 فاکتور مهم رو تو یکی از سایت ها دیدم که اینجا لینک میزارم دوستان استفاده کنند پیشنهاد میکنم یه نگاه کنید http://www.novin.com/blog/google-ranking-factors/
  4. 2 لایک
    بله ولی یه سایت معروف ایرانی هست که افزونه های جوملا رو با قیمت 3000 هزارتومن میفروشه ( چون افزونه تجاریه شاید از لحاظ قوانین درست نباشه لینک این سایت رو اینجا قرار بدم ولی مطمینم متوجه شدید کدوم سایت رو میگم! ) میتونید از اون سایت این پلاگین رو تهیه کنید
  5. 2 لایک
    اره متوجهم چی میگید ... برای یه فایل ساده طی کردن اینهمه مرحله مسخرست .. اول آدرس میگیره بعد تاییده ی سفارش داره و ... این دیجکام رو مطمین هستم که به این سبک نیست ولی دقیق یادم نیست که حالت سبد خرید داشت یا مستقیم فایل رو میفروخت ... ولی فکر می کنم سبد خرید داشت ... یعنی کاربر میتونست هر چند تا فایل که بخاد به سبد خرید اضافه کن بعد بره از اونجا پرداخت کنه ... ولی در کل هر چی باشه از j2 store بهتره
  6. 2 لایک
    سلام وقتتون به خیر من این کامپوننت ها توی ذهنمه: joomina file selling digicom j2 store همه ی این کامپوننت هایی که گفتم ما کامپوننت جامع پرداخت جومبانک ست میشه خود به خود و درگاه های شما رو به اونها وصل میکنه ... فاکتور های شما رو مدیریت میکنه ... سامانه ی پیامکی شما رو اگر داشته باشید به اونا وصل میکنه از بین اون سه تا که عرض کردم، digicom خیلی جمع و جوره و کار باهاش راحته
  7. 2 لایک
    سلام خود جوملا اینجوری لینک دهی میکنه، بخاطر مسیردهی جوملا و یا افزونه هاست یا هرچیز دیگه. برای اینکه مشکلت حل بشه، شما بایستی از لینک های Canonical یا استاندارد استفاده کنید، پیشنهاد میکنم افزونه ای برای اینکار نصب کنی تا جوملا لینک استانداردی رو انتخاب و سایت رو با اون آدرس باز کنه. افزونه ای مثل Aimy Casnonical که با Aimy Sitemap هر دو کاملا مچ هستند.
  8. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  9. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  10. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  11. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  12. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  13. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  14. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  15. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  16. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  17. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  18. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  19. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  20. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  21. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  22. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  23. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  24. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  25. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  26. 1 لایک
    سلام وقتتون به خیر با افزونه ی shortcode ultmate می تونید این کارو انجام بدید ولی مشکل اینجاست که کلا pdf های فارسی با مشکل نمایش داده میشن در تمام افزونه هایی که من سراغ دارم و باید از یه نفر بخواهید که یکسری اصلاحات در سایت شما انجام بده تا pdf های فارسی به درستی نمایش داده بشن ... دموی افزونه: http://bdthemes.net/demo/joomla/shortcode/en/shortcodes/flip-book.html
  27. 1 لایک
    سلام ... واقعا بابت لطفتون ممنونم ولی بهتره دستی یکی یکی مطالب رو منتقل کنه به سایت جدید و حسابی توی زحمت بیوفته تا دفعه ی بعدی انتخاب درستی بکنه
  28. 1 لایک
    سلام اول این مطلب رو مطالعه کن yon.ir/Z5Htc و ببین که مشکل از کدوم یکی از کش ها هست، چون جوملا چندین کش داره. در نهایت کش قالب سایتت رو هم از تنظیمات قالب چک کن احتمالا اگر از فریم ورک مثل هلیکس استفاده میکنید حتما بایستی اونجا هم کش چیزی فعال شده باشه. یا اینکه توی فایل htaccess
  29. 1 لایک
    رایگان که نداره ولی شاید از یه سری سایت های وطنی بتونی بخری
  30. 1 لایک
    سلام منظور شما اینه یه مطلب تو صفحه اصلی دارید وقتی ادامه ش رو میزنید همونجا نشون میده؟ باید مطالب به منو وصل باشند، حالا از طریق یه مجموعه یا مستقیما تا توی یه صفحه دیگه نشون بدن
  31. 1 لایک
    سلام همونطور که خودت اشاره کردی ویرچومارت تو زبون فارسی مشکل داره. ولی اگر بتونی مشکلاتش رو حل کنی فروشگاه ساز خوبیه. خیلی هم افزونه داره. هیکاشاپ هم امکانات نسبتا خوبی داره و افزونه هاش به وفور یافت میشه افزونه های j2store و k2store هم برای کار بد نیستن و اگر امکاات پایه ای یه فروشگاه رو می خوای انتخاب خوبی می تونه باشه. یه سیستم فروشگاهی هم هست تازه دارم روش کار می کنم کامپوننت dj-catalog هست. با فارسی خیلی راحت کنار میاد. ولی خب تازه فروشگاهی شده و افزونه های زیادی نداره ولی یه سری امکانات باحال داره. مثلا برای عمده فروشی خیلی عالیه. دو تا پلاگین هم خودم براش توسعه دادم. یکی پلاگین پرداخت زرین پال و یکی هم پلاگین محاسبه قیمت که برای فروش پرده و کاغذ دیواری و هر چیزی که نیاز به محاسبه داره فوق العاده هست. اورانیوم غنی شده هم می تونی باهاش بفروشی بستگی داره چه امکاناتی روی فروشگاه بخوای. فکر می کنم به ترتیب هیکاشاپ و j2store و k2store کارت رو راه بندازه.
  32. 1 لایک
    اطلاعی ندارم کلا از این کامپوننت خوشم نمیاد ، ولی نسخه های قدیمی تر هست که مشکلات کمتری داره ، البته شاید باگ داشته باشه و برای امنیت سایتت مورد دار باشه
  33. 1 لایک
    سلام اینجا کلی هست https://extensions.joomla.org/tags/popups-iframes/
  34. 1 لایک
    توسط سایت GTMetrix یا Dareboost سایتت رو آنالیز کن، خودش بهت میگه چه فایل هایی نیاز به کمپرس داره. زیاد هم نیاز نیست وسواس بخرج بدید
  35. 1 لایک
    نیازی نیست اینکارو کنید! اصلا خودتون رو توی دردسر نندازید، اگر از cPanel استفاده میکنید یک آپشنی داره به اسم Softaculous که بیش از چهارصدتا نرم افزار رو با یه کلیک برات نصب میکنه! شما فقط کافیه اسکریپت موردنظرت رو انتخاب کنی، و مسیر مورد نظرت رو بهش بدی مثلا mysite.com/maryam ، کلیک بعدی میاد برات اون اسکریپت رو برات توی مریم نصب میکنه، حتی نیازی نیست براش دیابیس تعریف کنید، تمام کاراش رو خودش انجام میده! اسکریپت های دیگه ای هم هست که حجمشون کمتره، مثل Blugit اون رو هم یه تستی بزنید بد نیست، مخصوص بلاگ نویسی طراحی شده، قبلا فارسی سازیش کردم و موقع نصب زبان فارسی رو میتونید انتخاب کنید
  36. 1 لایک
    افزونه blog factory رو تست کنید http://thephpfactory.com/blog-factory-for-joomla
  37. 1 لایک
    شما باید وبسایت خودتون رو آنالیز کنید و همینطور نتیجه جستجوهایی که در موتورهای جستجو این کلمات رو به وبسایت شما مرتبط میکنه، از ابزارهای گوگل استفاده کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید و وقتی آنالیزتون نسبت به کلماتی که بیشتر جستجو شده و به سایت شما ختم شده رو پیدا کردید، از این کلمات بیشتر در سئوی سایتتون استفاده کنید.
  38. 1 لایک
    سلام از ماژول زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extensions/extension/core-enhancements/coding-a-scripts-integration/flexi-custom-code/
  39. 1 لایک
    تا اونجا که می دونم شدنی نیست
  40. 1 لایک
    با سلام به چه صورت منتقل کردید به هاست ؟ با اکیبا بک آپ یا به صورت دستی فایلها و دیتابیس را منتقل کردید ؟ اگر به صورت دستی منتقل کردید احتمالا دیتابیس را اشتباه منتقل کردید ، فایل کانفیگ جوملا را چک کنید نام دیتابیس چی هست و مجدد منتقل کنید تغییر از طریق دیتابیس باید به صورت رمزنگاری باشد آموزش زیر را مطالعه کنید : https://www.p30template.com/learning-department/forgot-joomla-administrator-password مطمئنن اگر اطلاعات انجام یک موضوع را نداشته باشید کار با آن سخت خواهد بود و این موضوع به جوملا خلاصه نمیشود .
  41. 1 لایک
    با سلام برای جومشاپینگ افزونه مشخص و اختصاصی ای وجود نداره اما از راهکارهای دیگری میشه این کار رو انجام داد. اونم خروجی گرفتن بصورت csv و ایمورت به ووکامرس هست. https://www.shopping-cart-migration.com/possible-shopping-cart-migrations/37599-joomshopping-to-woocommerce-migration https://www.shopping-cart-migration.com/shopping-cart-migration-options/556568-csv-file-to-woocommerce-migration بررسی بفرمایید موفق باشید و سربلند
  42. 1 لایک
    سلام خیر صحیح نیست قالب باید بصورت مجزا روی سایت قبلی نصب شود تنها راه نصب قالب یا هر افزونه دیگری روی جوملا تنها از طریق افزونه ها > نصب می باشد
  43. 1 لایک
    سلام قالبتون اگر از فریم ورک هلیکس استفاده میکنه باید تو فایل زیر تغییراتی بدید : ‘/plugins/system/helix3/helix3.php خط 50 کد زیر را درج کنید : if (is_object($data)) { $data = (array)$data; } و ذخیره کنید
  44. 1 لایک
    باسلام اگر قرار هست سطوح دسترسی و مدیریتی اعمال بشه پس صرفاً با یک افزونه مدیریت دانلود نمیشه این سطوح رو اعمال کرد که هرکس صرفاً به فایلهای مختص به خودش دسترسی داشته باشه. اگر فایلهاتون عمومی نیست. و اگرهم قصد دریافت پول و پرداخت رو دارید پیشنهاد من استفاده از هیکاشاپ بیزنس هست. چون این قابلیت رو داره که شما میتونید هر زمانی به پروفایل کاربر یه سری فایل و محصول رو اضافی کنید و کاملا هم سطوح دسترسی و مدیریتی روش اعمال میشه اما اگر دسترسیتون عمومی هست میتونید از افزونه های Phoca Download / JDownload استفاده کنید. البته این ها رو هم اگر بخواهید میتونید مباحث مالی و اشتراک رو درونشون پیاده کنید اما اینجا میبایست از افزونه جانبی ای مثل RS membership هم استفاده کنید تا موارد مربوط به اشتراک بندی ها رو تعریف کنید. موفق باشید و سربلند
  45. 1 لایک
    باسلام تصویر جدید آپلود شده یا خیر؟ کش کاتو بسیار قوی عمل میکنه پس اول چک کنید ببنید که تصویر جدید فرآیند آپلود درونش اتفاق میفته یا خیر؟اگر اوکی بود که پس میشه گفت کش سیستمتون با یک سیستم دیگه تست کنید. اگر از نسخه های قدیمی استفاده میکنید آپدیتش کنید
  46. 1 لایک
    با سلام خدمت شما خب شما در صورت انتساب هر برچسب به هر آگهی جزو کلمات کلیدی و برچسبهای سایت قرار میگیره. سوالتون مشخص و واضح نیست دوست عزیز...
  47. 1 لایک
    سلام در تنظیمات قالب میتونید غیر فعال کنید مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت قالب ها > بروی نام قالب کلیک نمایید گزینه cpanel یا control panel را غیر فعال کنید
  48. 1 لایک
    سلام در لینک زیر این مشکل رو توضیح داده و راه حلش رو گفته https://dj-extensions.com/faq/dj-classifieds-faq/images-multiupload-doesn-t-work-here-s-the-fix
  49. 1 لایک
    سلام مجدد این تصویر از افزونه های نمایش اخبار All Raxo و تم اختصاصی All Raxo NEws Portal استفاده کرده. و تجاری هست و میبایست خریداری بشه. موفق باشید و سربلند
  50. 1 لایک
    فصل یکم (ch01) درس یکم (listing01) مثال یک: در این مثال به شما آموزش داده میشه که چطور متنی رو داخل یک متغییر بریزید و بعد دستور چاپ اون متغیر رو صادر کنید.عمل چاپ با استفاده از دستور echo انجام میشه. در مثال زیر علاوه بر عمل چاپ یک متن، دو عمل دیگه هم انجام میشه دقت کنید ابتدا یک متغیر تعریف شده که شامل عبارت مورد نظر ما میباشد بعد عبارت رو به حرفو بزرگ تبدیل کردیم و مجدد داخل یک متغیر دیگری قرار دادیم (با دستور strtoupper) بعد عمل چاپ (با دستور echo) مجدد حروف بزرگ را به حروف کوچک تبدیل کردیم (با دستور strtolower) و مجدد عمل چاپ با دستور echo // اول يک متغير ميسازيم و متن خودمون رو درون دابل کوتيشن قرار ميديم و به شکل زير درون متغير ميريزيم $rhyme = "And all the king's men couldn't put him together again"; // در صورتي که تمايل داشته باشيد ميتونيد با استفاده از دستور // strtolower(); // متن وارد شده در متغير را به صورت حروف بزرگ تبديل کنيد که نحوه استفاده از اون به شکل زير است // مشاهده ميکنيد که متغيري که در بالا ساختيم رو به دستور مورد اشاره داديم و مجدد يک متغير هم تعريف کرديم // که متن پس از اينکه به حرفو بزرگ تبديل شد داخل متغير جديد ريخته بشه // بعد از اينکار دستور چاپ رو صادر کرديم // دستور چاپ با استفاده از // echo // انجام شده $ucstr = strtoupper($rhyme); echo $ucstr; // اکنون ميخواهيم که متغير قبلي رو به حروف کوچک تبديل کنيم که با استفاده از دستور // strtolower // اين کار رو انجام داديم و بعد عمل چاپ $lcstr = strtolower($rhyme); echo $lcstr; مثال دو: در این مثال شما متنی رو به متغییر میدید و بعد با استفاده از دستور ucfirst میتونید اولین حرف در اولین کلمه رو به حروف بزرگ تبدیل کنید .. و یا با دستور ucwords میتونید اولین حرف در تمام کلمات را به حروف بزرگ تبدیل کنید! // در اين مثال ابتدا يک متن رو به صورت حروف کوچک داخل يک متغير قرار داديم $rhyme = "and all the king's men couldn't put him together again"; // دستوري داريم به نام // ucfirst // که اين دستور متن را از ما گرفته و حرف اول در اولين کلمه را حروف بزرگ ميکند و بعد عمل چاپ را صادر کرديم $ucfstr = ucfirst($rhyme); echo $ucfstr; // در مثال بالا ديديد که اولين حرف در اولين کلمه چگونه حروف بزرگ تبديل شد // در مثال زير با استفاده از دستور // ucwords // ميتوانيد اولين حرف از تمام کلمات را حروف بزرگ تبديل نماييد // جالبه نه!! $ucwstr = ucwords($rhyme); echo $ucwstr;