راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      110

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      57

    • تعداد ارسال ها

      171


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      47

    • تعداد ارسال ها

      318


  4. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      35

    • تعداد ارسال ها

      7,997



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 25/06/96 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  4. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  5. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  6. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  7. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  8. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  9. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  10. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  11. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  12. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  13. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  14. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  15. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  16. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  17. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  18. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  19. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  20. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  21. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  22. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  23. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  24. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  25. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  26. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  27. 2 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  28. 1 لایک
    سلام اگر درست تاریخش رو شمسی کرده باشن که مشکلی نباید داشته باشه ، برای اینکه درست تاریخ رو نشون بده قسمت مدیریت رو انگلیسی کنید و مطالبتون رو که منتشر میکنید بزارید با تاریخ میلادی منتشر بشه، بعد ببینید توی محیط کاربری تاریخش چطوری نمایش میده. اگر جواب نداد باید از یه نسخه دیگه استفاده کنی
  29. 1 لایک
  30. 1 لایک
    با سلام آموزش رفع خطا : https://www.p30template.com/learning-department/fix-juser-error-joomla قالبی که با کی2 طراحی شده امکان حذف کی2 را ندارید چون افزونه های سازگار با این کامپوننت بروی قالب شما نصب میباشد که از مطالب کی2 فراخوانی میکنن .
  31. 1 لایک
    با سلام من سایتم با آدرس www.micronic-co.com را دو سال پیش آپلود کردم و تا یک ماه پیش مشکلی نداشت اما یک ماه پیش پارس دیتا تغییراتی در کنترل پنل ایجاد کرد که سایت بسته شد پشتیبانی سایت می گوید خطا مربوط به کم بودن یک جدول در سایت است اما من وقتی کل دیتابیسم را پاک کردم باز هم پیام خطا همین بود. جدول ueum3_viewlevels را جداگانه دانلود کردم و در دیتابیس گذاشتم اما پیام زیر نوشت: -- -- Table structure for table ueum3_viewlevels -- -- Creation: Jan 07, 2015 at 08:30 PM -- DROP TABLE IF EXISTS ueum3_viewlevels;# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). CREATE TABLE IF NOT EXISTS ueum3_viewlevels ( id int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key', title varchar(100) NOT NULL DEFAULT '', ordering int(11) NOT NULL DEFAULT '0', rules varchar(5120) NOT NULL COMMENT 'JSON encoded access control.', PRIMARY KEY (id), UNIQUE KEY idx_assetgroup_title_lookup (title) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=5 ;# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). -- -- Dumping data for table ueum3_viewlevels -- INSERT INTO ueum3_viewlevels (id, title, ordering, rules) VALUES (1, 'Public', 0, '[1]'), (2, 'Registered', 1, '[6,2,8]'), (3, 'Special', 2, '[[...]
  32. 1 لایک
    سلام می تونید تو خصوصی دسترسی بدین بررسی کنم؟
  33. 1 لایک
    احتمالا داری روی لوکال انجام میدی. سایت که آنلاین بشه درست میشه
  34. 1 لایک
    باسلام میتونید مجدد نصب کنید؟ قبل از نصب فایل اکسترکت نمایید و فایل مربوطه ترجمه کنید فشرده سازی نمایید و نصب نمایید
  35. 1 لایک
    سلام اینها خطا نیستند، فقط هشداری هست که از سمت قالب سایت شما میاد، قالب سایت رو عوض کنید تست کنید ببینید پیغام ها بازم هستند یا خیر، اگر که پیغام ها برطرف شدند بهتره که قالب سایتت رو بروز کنید، بنظر میاد که php نمیتونه متغییر xml رو بارگذاری کنه. ضمنا برای امنیت سایتتون حتما نمایش خطا رو روی هیچ بزارید
  36. 1 لایک
    سلام متمرکز بشید روی گرافیک.تمرین فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیک مرتبط با وب،مشاهده فیلم های آموزشی متریال و فلت ، آشنایی با رنگ ها و .... چراکه طراحی وب بدون رعایت اصول گرافیگ و استانداردها لذت بخش نیست و نتیجه خوبی نداره در نهایت خلاقیت شمارو متفاوت میکنه!
  37. 1 لایک
    با سلام در جی تی متریکس میتونید سرعت و علت کندی سایت را مشاهده کنید : https://gtmetrix.com/reports/madarkala.com/LAqwY88A
  38. 1 لایک
    درود اول افزونه اوپتیمایزرتون که فکر میکنم jch optimize هست رو غیر فعال کنید.سپس کد زیر رو داخل فایل استایل اصلی قالبتون (که در بیشتر قالب ها style.css و template.css ) هست وارد کنید. اگر هم قالبتون آماده ست و دارای فرم ورکه باید داخل تنظیمات قالب در قسمت css یا style وارد کنید body.logo-type-iridescent.demostyle-type-preset1.mainbody-overlay-light.header-type-normal.font-family-iridescent.font-size-is-default.menu-type-dropdownmenu.menu-dropdownmenu-position-header-b.layout-mode-responsive.col12.option-com-jshopping.rtl div#rt-header .rt-container { color: #fff !important; background-color: transparent !important; box-shadow: none !important; width: 100% !important; position: absolute !important; }
  39. 1 لایک
    همانطور که اشاره هم کردید این ریدایرکت باید در تنظیمات درگاه تنظیم بشه ، و اینکه این قابلیت در پلاگین شما نیست یعنی کد نویسی نشده ، میتونید خودتون داخل کدهای پلاگین تغییر بدید که نیاز به دانش برنامه نویسی داره ، ارس هم این خدمات رو ارائه میده میتونید صحبت کنید Sent from my XT1575 using Tapatalk
  40. 1 لایک
    باسلام به phpmyadmin و تیبل xxx_menu برید اونجا دنبال عبارات K2_ITEMS K2_CATEGORIES K2_TAGS K2_COMMENTS K2_USERS K2_USER_GROUPS K2_EXTRA_FIELDS K2_EXTRA_FIELD_GROUPS K2_MEDIA_MANAGER K2_INFORMATION هرکدوم از اینها رو که پیدا کنید مابقی پشت سرش هستند. ضمناً دقت کنید که نوع منوش از نوع " main " باشه چون مابقی منوها مربوط به منوهای بخش کاربری سایتتون میشن و شامل این منوهایی که شما نیازشون دارید نمیشن. از طرفی هم اگر میخواهید منوها رو برای مشتریتون غیرفعال کنید. نیازی نیست اینهمه راه طولانی رو برید! از سطوح دسترسی جوملا استفاده کنید و ایتمهای مدنظرتون رو برای مشتری غیرفعال کنید. موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز همانطور که عرض شد این مسئله ارتباطی به اشتباه بودن اطلاعات ورود نداره چون اگر اشتباه بود با عمل رفرش مجدد صفحه مدیریت مواجه نمیشدید و عملا به شما خطای نادرست بودن اطلاعات ورود داده میشد. میبایست آیدی های کاربری و دسترسی سوپر یوزرتون رو با ایدی های ذخیره شده در تیبل XXX_user_usergroup_map تطابق بدید و اصلاح کنید. موفق باشید و سربلند
  42. 1 لایک
    تقویم معمولا براساس زبان تغییر میکنه یا باید سایت رو انگلیسی استفاده کنید و یا با کدنویسی تعیین کنید که روی زبان فارسی هم تقویم انگلیسی رو لود کنه
  43. 1 لایک
    از این آموزش برای این کار استفاده کنید و مسیر دو پوشه رو پیدا کنید https://www.p30template.com/learning-department/jfolder-create-infinite-loop-detected Sent from my XT1575 using Tapatalk
  44. 1 لایک

    Version enterprise 5.5.0

    91 دانلود

    در دنیای امروز وب که اطلاع رسانی در راستای افزایش درآمد هر مجموعه ای حرف اول را میزند یکی از پرقدرت ترین و محکم ترین بازوهای مدیریتی هر مدیری (وبسایت یا مجموعه) میتواند خبرنامه ها باشند. خبرنامه ها نعمت بزرگی هستند که متناسب با اهداف هر وبسایت تعریف متناسبی برای استفاده از آن بکار گرفته می شود. به طور مثال هدف یک مجموعه صرفا حول محور اطلاع رسانی از حوزه ی کاری وبسایت بوده و استراتژی بکارگیری آن فقط و فقط برای آگهی بخشی به کاربران از اخبار و محتوای مورد علاقه ی آن ها می باشد. گاهی اوقات جنبه ی مثبت مسئله کمتر مورد توجه قرار گرفته و یا به نوعی اصلا مورد توجه نیست! و مدیران سایت ها تنها برای سودجویی و درآمدزایی شخصی خود (بدون اینکه ذره ای حقوق مادی و معنوی برای کاربر خود قائل باشند) به هر نحوی از این خبرنامه ها استفاده می کنند. و بعضا هم شاهد هستیم که این خبرنامه که می تواند خوب و بسیار مفید باشد؛ برای انتشار و اشتراک محتوای ناپسند و ناموزون مورد استفاده ی برخی ها قرار میگیرد. با تمام این تفاسیر نمیتوان از جنبه ی اقتصادی و اجتماعی و فنی نقش خبرنامه ها در دنیای پرتلاطم وب غافل بود. خبرنامه ها، روزانه حاوی میلیون ها پیام ارزشمند که خود میلیاردها دلار سرمایه را به گردش در میآورد؛ هستند. یه مجموعه ی هدفمند سعی می کند از بهترین امکان در ارزانترین حالت ممکن و در سریعترین زمان استافده کافی و حداکثری را بنماید. چه امکانی بهتر از خبرنامه ها!؟ شما در آن واحد میتوانید به هزاران نفر ایمیل بفرستید. ایمیل هایی که میتواند سرشار از محتوای موردعلاقه ی شما (محصولات تحت فروش شما) و یا مورد علاقه ی مشتریان و صاحبان ایمیل های شما (کسانی که اعتماد کردند و به اختیار خود ایمیل ها خود را در سایت شما ثبت کرده اند) باشند. در یک لحظه و با یک کلیک و بدون صرف هیچ هزینه ای (یا بسیار اندک که حتی قابل دیدن به چشم هم نیست!!!) به هزاران نفر آنچیزی که میبایست اطلاع میدادید، دادید!!! سیستم قدرتمند مدیریت محتوای جوملا در این زمینه هم برای کاربران پر و پار قرص خود اندیشه ای اندیشیده است. و حتی کاربران خود را در این وادی پر سود و ضرر تنها نگذاشته است. سیستم فوق حرفه ای و بسیار قدرتمند ایجاد و مدیریت خبرنامه ی AcyMailing Newsletter از بزرگترین امکانات جوملاست که نقش بسیار بزرگی در بحث مارکتینگ مبتنی بر جوملا، میتواند برای مصرف کنندگان خود ایفا کند. این سیستم قدرتمند به خودی خود پرتال جامع و کاملی است که بواسطه ی آن میتوانید کسب و کار اینترنتی خود را با قدرت هر چه بیشتر بدون هیچگونه احساس ضعفی آغاز نمیایید. برخی از ویژگی های این افزونه عبارتند از : قابلیت زمانبدی خودکار ارسال ایمیل ترجمه فارسی امکان ایجاد اشتراک بدون نیاز به ثبت نام در سایت قابلیت ایجاد اشتراک در سایت و بخش کاربری سایت امکان وارد کردن کاربران جوملایی سایت به بخش کاربران مشترک شده در سیستم قابلیت دریافت خروجی با فرمت CSV قابلیت ایجاد اشتراک از طریق ارائه لینک مستقیم به کاربران قابلیت ایجاد فیلد سفارشی (نامحدود) در وبسایت قابلیت ایجاد لیست نامحدود از کاربران ارسال ایمیل اطلاع رسانی برای موفقیت آمیز بودن ایجاد اشتراک کاربران در خبرنامه دارای بیش از 20 قالب حرفه ای در موضوعات متنوع قابلیت ساخت قالب بطور دستی و پیشرفته پشتیبانی از سیستم کدینگ قابلیت تعریف لغو اشتراک در ایمیل قابلیت نمایش یا عدم نمایش نسخه ای از خبرنامه در قالب وبسایت (Frontend) امکان تعریف نام مستعار ویژه برای هر خبرنامه دارای تعریف کلمات کلیدی برای هر خبرنامه (قالب) ایجاد شده بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو ارسال ایمیل اطلاع رسانی برای موفقیت آمیز بودن حذف اشتراک کاربران در خبرنامه ارسال ایمیل اطلاع رسانی پیرامون کلیه ی خطاهای سیستماتیک و فنی قابلیت ارسال گزارش کامل از افراد مشترک شده در خبرنامه ها برای ادمین سایت امکان ایجاد اشتراک انبوه کاربر در خبرنامه قابلیت پشتیبانی از سیستم ضداسپم Captcha دارای سطوح دسترسی مختلف در بخش مدیریت و بخش کاربری سایت ارسال اتوماتیک خبرنامه ها قابلیت تعریف بازه های زمانی متناوب و منظم امکان تعریف زمان سنج هوشمند و اتوماتیک Resume ارسال ایمیل (در صورت قطعی سرور در هنگام ارسال ایمیل) سیستم پیشرفته ی تاریخچه ارسالات دارای آمارگیر هوشمند تعداد ایمیلهای ارسال شده آنالیز نموداری و حرفه ای ارسالات-کلیک ها-واردشدگان و لغو اشتراک ها و... دیاگرام حرفه ای وضعیت فعلی خبرنامه ها امکان تعریف محتوای هسته ی جوملا در خبرنامه ها قابلیت ارسال پاسخ خودکار دارای دیتابیس کاملا مجزا و حرفه ای برای مدیریت و آرشیو دیتای وارد شده به سایت قابلیت ایمپورت ایمیل با فرمتهای مختلف txt امکان ایمپورت ایمیل با فرمت CSV امکان درج و ایمپورت دستی ایمیل به تعداد 1 الی چند میلیون!!! قابلیت همگام سازی با کامپوننت شبکه مجازی ساز CB قابلیت همگام سازی با کامپوننت حرفه ای مدیریت مطالب و کاربران k2 امکان همگام سازی با سیستم جامع دایرکتوری MosetTree همگام سازی با کامپوننتهای ثبت رویداد EventList, jEvents امکان درج هرگونه ماژول جوملایی در خبرنامه ها امکان ایجاد تعداد نامحدود اشتراک امکان اعتبارسنجی و تاییدیه ایمیل های حقیقی و غیرحقیقی پردازش فول اتوماتیک ارسال،دریافت و تایید و رد ایمیل دارای کلیک شمار حرفه ای در هسته ی کامپوننت دارای موتور تنظیم کننده ی خودکار برخی اختصاصات نرم افزاری هاست (در صورت عدم وجود) بطور لوکال بروی هاست سایت مورد استفاده ساخت قالب برای هر خبرنامه ای که ارسال می شود به ایمیل کاربران گرفتن عضو به صورت جداگانه ارتباط مستقیم بین منوی کاربری جوملا و کاربران این کامپوننت استفاده از سطح دسترسی ها تنظیم ارسال خبرنامه گروه بندی بسیار قوی ارسال ایمیل نامحدود گرفتن کاربران تا جایی که دیتابیس اجازه می دهد داشتن کنترل پنل بسیار ساده داشتن پیکربندی قوی

    رایگان

  45. 1 لایک
    اصطلاحات رایج سئو SEM: به معنی بازاریابی موتورهای جستجو است. بازاریابی اینترنتی به منظور افزایش بازدیدکنندگان وب سایت طراحی می گردد. در بازاریابی موتورهای جستجو به دنبال یافتن افرادی هستیم که در موتورهای جستجو به دنبال اطلاعاتی می گردند، و ما می توانیم به آنها نیز کمک کنیم.SEM به معنی بازاریابی مقاله ای، بازاریابی محتوا، بازاریابی رسانه های اجتماعی و….. نیز می شود. SM: به معنی رسانه های اجتماعی نظیر: گوگل پلاس، فیس بوک، توییتر و …. می باشد. PPC: تبلیغات اینترنتی که برای آنها وجه پرداخت می کنیم. SE: موتورجتسجوگر مانند گوگل Seo Algorithm: فرمولی برای رتبه بندی وب سایت ها می باشد که هر موتورجستجوگر الگوریتم مخصوص خود را دارد. محتوای این الگوریتم را کسی جز خود موتورهای جستجو نمی دانند. این الگوریتم ها مرتباً بروزرسانی می شوند. ترافیک طبیعی: تعداد بازدیدکنندگانی است که از موتورهای جستجو نظیر گوگل بدست می آید که البته برای آنها هزنیه ای پرداخت نکرده ایم. این ترافیک حاصل سئو و بهینه سازی سایت می باشد که باعث نشان دادن لینک های وب سایت در نتایج جستجو شده اند. بازاریابی محتوا: تولید و انتشار مطالبی ناب و اصیل در وب سایت است. که نتیجه شگفت انگیز در سئو سایت خواهد داشت و باعث جذب ترافیک و به اشتراک گذاری مطالب وبسایت توسط دیگر سایت ها و وبلاگ ها می شود. متاتگ: کدهایی هستند که به موتورهای جستجو در پی بردن به محتواهای صفحات وب سایت کمک می کنند؛ مانند: متاتگ های Keywords، Title، Description و…. منبع: اصطلاحات سئو
  46. 1 لایک
    با سلام و خسته نباشید به شما کاربران و اساتید جوملا فروم با توجه به درخواست بعضی از کاربران در انجمن جوملا فارسی در رابطه با کامپوننت نمایش آمار امروز بر آن آمدم تا کامپوننت فوق پیشرفته(نسخه حرفه ای)اکسترا واچ را امروز و در این انجمن منتشر نمایم امیدوارم مورد قبول و پسند شما قرار گرفته باشد و توانسته باشم گامی مهم در عرصه گسترش جوملا بر داشته باشم حا به معرفی می پردازم::1::1::1::1:: به وسیله این کامپوننت قدرتمند و با ارزش هر آنچه که شما می خواهید در مورد بازدید کنندگان خود و یا رباتها که در حال بازدید از سایت شما هستند مشاهده کنید امکان آنالیز ورودی های موتورهای جستجو مثل گوگل، بینگ و غیره شناسایی برخی از بازدید کنندگان و یا رباتهای مضر و مسدود کردن آنها قابلیت مسدود کردن کاربران براساس IP ارسال گزارش آمار سایت به ایمیل مدیر نمایش آمار به صورت نمودار تنظیمات دیتابیس آمارگیر زبان فارسی کامپوننت گزارش سئو آمار سایت و ارسال ایمیل به مدیر نمایش فعالیت کاربران عضو شده نمایش درصد صفحات بازدید شده سایت نمایش درصد پیشرفت و یا پسرفت آمار نمایش ویندوز ، مرورگر ، نسخه های آنها و اطلاعات تکمیلی دیگر نمایش محل دقیق بازدید کننده از روی آی پی و...:thanks::thanks: نکته این کامپوننت برای جوملا2.5 و 3 و 3.4 می باشد [ATTACH=CONFIG]8892[/ATTACH] توضیحات: ابتدا com_extrawatchرا نصب کنید. سپس ماژول را نصبmod_extrawatch_agent.zip و فعال کنید. سپس به کامپوننت بروید می بینید که برای فعال سازی کد لایسنس می خواهد به این شکل عمل کنید: به سایت Text Reverse بروید و نام دامنه خود را در باکس paste نموده و Reverse Text را کلیک نمایید. متن به دست آمده را کپی نمایید و به آدرس MD5 Encryption: Encrypt & Decrypt MD5 Hashes بروید و در باکس paste نمایید و دکمه Encrypt it را بفشارید. متن بدست آمده لایسنس سایت شما می باشد. آن را در مکان فعال سازی افزونه کپی نموده و دکمه activate را بفشارید. دانلود: دانلود از پیکوفایل متاسفانه در آپلود سنتر سایت مشکل وجود داشت و قادر به آپلود نبود
  47. 1 لایک
    با سلام خدمت دوستان عزیز میدونم برای نمایش مطلب همیشه دقدقه وجود داره و پیدا کردن ماژول زیبا و متفاوت یکمی سخته من چند ماه پیش این ماژول رو پیدا کردمو ازش تو یکی از پروژه هام استفاده کردم افکت زیبایی داره و برای تمام قسمت هاش تو منو دسترسی تعریف شده سولات پیرامون این ماژول همینجا بپرسین در خدمتتونم دانلود از آپلود سنتر جوملا فروم[ATTACH]8720[/ATTACH] برای مشاهده دمو هم میتونین از لیست تورهای این سایت مشاهده کنید آژانس هواپیمایی افق نما
  48. 1 لایک
    سلام ممنون از پاسختون من از جوملا 2.5.16 استفاده میکنم اگر لازم هست مشخصات ادمین رو پ.خ کنم
  49. 1 لایک
    در چه مورد کمک کنیم دوست خوبم اگر منظورتون در مورد همون پیام خ هست که فرستادید پاسخ دادم...
  50. 1 لایک
    ممنونم ازت.ولی راه حل اون مشکل فکر نمیکنم این باشه.چون اصلا به هم ربطی نداره.شما این کامپوننت رو نصب کردی؟مشکلی برات نداشته تو ارسال وضعیت ؟