تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. با سلام من از جوملا 3.8 استفاده میکنم سایتی طراحی کرده ام که در صفحه اول ان از چند ماژول نمایش اخبار استفاده میکنم . الان میخواهم که منوی صفحه نخست مجددا به همین صفحه با این ماژول ها اشاره کند و نمیخواهم مطالب ویژه نمایش داده شود در تنظیم این منو چه گزینه ای را انتخاب کنم که کاربر با انتخاب این منو به همین صفحه اول منتقل شود ممنون
  3. یک پرسش دیگر آیا همین یک خط را به صورت دستی در کد اضافه کنم خوب است ؟ <link rel="alternate" href="http://Sitename.*/" hreflang="fa-ir" />
  4. برای سایت یک زبانه از تگ hreflang استفاده کنیم ؟ و اگر پاسخ به استفاده است بهتر است دستی برویم درون کد را اصلاح کنیم و این خط کد را وارد کنیم و یا اینکه افزونه ای برای این کار وجود دارد ؟ بنظر شما کدام روش بهتر و بهینه تر است ؟
  5. سلام دوستان زمانی که میخوام از نوار پیشرفت دایره ای در SP Page Builder استفاده کنم در خروجی هیچ نواری نشان داده نمیشه(بر روی هاست) درصورتی که همکین کار را در لوکال هاست انجام میدم اون رو نشان میده مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
  6. سلام من یک سایت جوملا دارم با تعدادی مجموعه و مطالب مرتبط (سایت A). یک اپلیکیشن اندروید هم طراحی کردم که لازم هست در بخشی از اون لیست مجموعه ها و مطالب مربوط به اونها در قالبی متفاوت نمایش داده بشه. برای اینکار راحتترین راه این هست که صفحات وبی داشته باشم که قالب مدنظر رو داشته باشن و محتوای سایت A رو نمایش بدن. برای اینکه بتونم لیست مجموعه ها، زیر مجموعه ها و مطالب مرتبط رو در صفحات وب جدا از سایت اصلی نمایش بدم با این قابلیت که همزمان با تغییرات سایت A بروز رسانی شوند و در عین حال فقط قابل خواندن باشند : 1- آیا امکان داره سایت جوملایی دومی بسازم (سایت B) که تنها از جداول محتوای سایت A (مجموعه ها و مطالب) استفاده کنه و قالب متفاوتی داشته باشه؟ اگر بله، چطور؟ واینکه آیا سایت B میتونه ساب دامین سایت A باشه؟ 2- آیا میتونم سایت B رو طوری ایجاد کنم که کلا از دیتابیس سایت A استفاده کنه اما قالب متفاوتی داشته باشه به این معنی که از جدول دیگری برای قالب استفاده کنه (تغییرات قالبش روی سایت A تاثیر نذاره)؟ 3- آیا با کدهای php میتونم صفحات وبی طراحی کنم که طبق روتین سایت A لیست مجموعه ها را نمایش بده و با کلیک روی هر مجموعه لیست مطالب نمایش داده بشه و نهایتاً با کلیک روی مطلب محتوای مطلب (متن و تصویر) نمایش داده بشه با این شرط که طبق سایت A به روز رسانی هم بشه؟ اگر بله، چطور؟ لطفاً اگر راهکار یا ایده ای در این زمینه دارید راهنمایی بفرمایید مرسی
  7. دیروز
  8. باسلام خدمت اساتید بنده موقع یه بسته نصبی نصب کنم و میرم قسمت مدیریت سایت و زبان مدیریت تغییر می دهم به فارسی و در مدیریت ماژول ها کلمات فارسی اش نمیاره چیز نامفهوم میاره لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
  9. سلام سوال رياضي را در كامپوننت آموزش مجازي GURU چطوري بايد ثبت كرد مثلا كسرها و اعلائم رياضي
  10. سلام فکر کنم guru رو بشه برای اینکار استفاده کرد
  11. هفته گذشته
  12. سلام به دنبال افزونه ای هستم که افراد هر وقت عضو سایت ما شدند مقالات سایت تو بازهای زمانی مشخص براشون نمایش داده شود مثلا من امروز ۲۹ مهر عضو شدم درس های هفته اول برام نشان داده بشن بعد از ۷ روز درس های هفته دوم ۷ روز بعدتر درس های هفته سوم و الی آخر حالا شما ۱۰ آبان عضو شدید برای شما درس های هفته اول نشون داده بشن بعد روال همینطوری طی بشه برای جوملا یا ودرپرس چنین افزونه ای هست؟
  13. باسلام نسخه سورستون چند هست ؟ و ورژن جوملاتون چنده؟ نسخه تجاریش رو بروی چندسایت نصب کردیم و در حال استفاده هستند وچنین مشکلی رو گزارش نکردند. نسخه هاتون رو اعلام کنید شاید مشکل از نسخه ای باشه که در حال استفاده از اون هستید موفق باشید و سربلند
  14. درود لطفا آموزشی قراردهید که قدم به قدم توضیح دهد که چگونه CallBack را تنظیم کنیم. من از هیکاشاپ استفاده می کنم و می خواهم بعد از آنکه کاربر پرداخت را انجام به صفحه مورد نظرم هدایت شود.
  15. بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  16. سلام من محصولاتم موقع دیدن مشخصات وتصویر تصویرش یه نمایش در نمیاد کمک کنید برای برطف کردن http://www.boolooni.com/shop/%D9%85%...ew/13/311.htm
  17. سلام دوستان براي هيكاشاپ كپچا چطور ميشه فعال كرد؟ و اين نسخه تهيه كردم ترجمش خيلي ايراد داره. هيكاشاپ فارسي شده خوب اگر هست ممنون ميشم لينك بديد
  18. دوستان سلام نیازه که اطلاعات جدولی از دیتابیس را بیایم برای ادمین یه صورت لیست نمایش بدیم ؛ افزونه ایی برای این کار میشناسید ؟
  19. جدیدا
  20. بهترین راه انتقال از طریق دیتابیس هست ولی من قبلا تجربه اش رو داشتم با مشکلات زیادی مواجه شدم و درنهایت در ووکامرش از اول محصولات رو اضافه کردم
  21. با سلام دوستان ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه بنده یک فروشگاه با هیکاشاپ اجرا کردم از افزونه sp page builders نیز در ساخت سایت استفاده کردم مشکلی بزرگی که دارم وقتی از از ماژول هیکاشاپ و یا ماژولهای شرکت های دیگه برای فراخوانی محصولات هیکاشاپ در صفحه اصلی که با sp page builders ساخته شده استفاده میکنم آدرس دهی که به من میده برای هر محصول /component/hikashop/product/ به این شکله در صورتی که مجموعه محصول هم براش منو اصلی تعریف کردم هم برای بعضی محصولات منوی مخفی هیچ کدوم متاسفانه از مسیر آدرس دهی منو فراخوانی نمیشن حتی وقتی ماژول هم مستقیم در صفحه اصلی فراخوانی میکنم باز مشکل آدرس دهی برای محصولات هست ممنون میشم کسی از دوستان اگه با این مشکل بر خورده یا میتونه کمک کنه به کمکم بیاد ممنون میشم
  22. سلام دوستان در سایت زیر http://varzman.com/ وقتی روی عنوان مقاله ها داخل مازول های صفحه اصلی کلیک می کنم مطلب همراه با مازول های خود صفحه اصلی باز میشه من برای اون مطلب منو هم تعریف کردم اما داخل ماژول که میزنم اینجوری نمایش میده
  23. سلام، چه افزونه هائی برای نمایش متحرک و گذرا و قابل کنترل حرکت متون و جملات از راست به چپ و هم از چپ به راست در یک کادر و نوار در هدر بار سایت جوملائی وجود دارند؟ متشکرم
  24. افزونه مگافیلتر رو نصب کردم و پلاگین ها رو فعال و تنظیمات ماژول و کامپوننت و منو رو انجام دادم. ولی موقع سرچ کردن با مگافیلتر این ارور رو میده: Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in C:\wamp\www\belginoil\components\com_jamegafilter\views\default\view.html.php on line 26 کد خط 26: $this->document->setDescription($menu->params->get('menu-meta_description')); ضمنا منوی مربوط به مگافیلتر رو در منوی مخفی ایجاد کردم. چون تو در منوهای دیگه قابل مشاهده در سمت کاربری نبود. ممنون میشم کمکم کنید.
  25. دوستان کسی لطف میکنه راهنماییم کنه؟
  1. نمایش فعالیت های بیشتر