آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. سلام به دوستان گران قدر بنده می خواهم در صفحه سبد خرید گزینه های روش پرداخت، روش حمل و سفارش رو مخفی یا حذف کنم و فقط یه صفحه اطلاعات صورتحساب باشه بنده می خوام بعد از انتخاب محصول فقط یه سری اطلاعات مثل نام و نام خانوادگی و شماره تلفن از مشتری گرفته بشه
  3. سلام. دوستان چطور میشه از کی ورد پلنر گوگل ادوردز استفاده کرد. هر گزینه‌ای میزنم همش میگه باید کمپین درست کنی؟ بدون پلن نمیشه کار کرد باهاش. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
  4. با سلام وخسته نباشید فرم لاگین سایت بنده خطای ریدایرکت میده
  5. جوملا رو آپدیت کردید ؟
  6. دیروز
  7. اگر صرفا معرفی هست و سیستم رزرو نمیخواد میتونید از اکثر دایرکتوری سازها استفاده کنید مثلا از k2 میتونید استفاده کنید
  8. تصحیح میکنم col-sm-4 یعنی 1/3 صفحه. 12 قسمت فرضی صفحه به 3 قسمت 4 تایی تقسیم میشه.
  9. خوب روشی برای اینکار وجود داره که گفتم اینجا بنویسم شاید به کار کس دیگری هم بیاد. جوملا از بوت استرپ استفاده میکنه و میشه به راحتی با کد های بوت استرپ اینکار رو انجام دارد. صفحه رو دوازده قسمت در نظر بگیرید. col-sm-1 یعنی ستون با اندازه 1/12 صفحه و col-sm-4 یعنی 1/4 صفحه. روش استفاده اینکه وارد قسمت کد نویسی ادیتور میشین. Toggle editor بعد کد زیر رو در قسمتی که میخواهید ستون ها رو اضافه کنید قرار میدین. فرض کنید میخواهیم سه ستون داشته باشیم به اندازه مساوی <div class="row"> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> </div> وقتی توی موبایل باز میکنید ستون ها میاد زیر هم ولی به هم میچسبه. برای جلوگیری از اینکار میتونین یه مارجین هم بدین. <div class="row"> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> </div> مطابق با ستون و سلیقه خودتون میتونین دو تا مثلا col-sm-1 بدون مطلب دو طرف بزارین و سایز ستون های وسطی رو کمتر کنین که ستون ها وسط باشه. <div class="row"> <div class="col-sm-1" style="margin-top: 8px;"> </div> <div class="col-sm-3" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-3" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> <div class="col-sm-1" style="margin-top: 8px;"> </div> </div> این کد ها رو عینا بدون تغییر وارد و سیو کنید میتونین در سایت ببینید چه شکل و شمایلی داره و بعد با سلیقه خودتون ادیت کنید.
  10. سلام یه سایتی قراره طراحی بشه که بشه باهاش کلینیک ها رو معرفی کنیم و با کلبک رو ی هر کلینیک وارد صفحه اون بشیم و یه سری امکانات رو برای کلینیک ببینیم با یه آلبوم عکس . مثل ای عکس تقریبا
  11. سلام به همگی لطفا در این بخش تبلیغ هاست خود را نکنید اگه جایی را سراغ دارید که هاست با سرعت خوب و قیمت مناسب میده بگویید و میزان رم یا cpu اختصاصی اگر میدانید هم قرار دهید تشکر منتظرم
  12. سلام یک افزونه میخوام که تگ های open graph رو به صورت خودکار برای مطالب تولید کنه! من فعلا Global Open Graph رو دارم که محتواش ثابته و هرچی لینک شیر میکنم فقط یک متن ثابت نشون میده جوملا 3.5 با تشکر
  13. توی تاپیک زیر آموزشش رو قرار دادیم
  14. با سلام خدمت تمام دوستان خوب و عزیز یک کاری خواستم انجام بدم متاسفانه هر چی میگردم نمیتونم راه حلی براش پیدا کنم، من فرمی با RSFORMS درست کردم و دوتا فیلد attach براش گزاشتم، میخواستم کاری کنم که وقتی کاربر قصد ارسال فایل رو داره بعد از انتخاب فایلش و شروع به آپلود کنه و نوار درصد آپلود هم برای هر کدوم نمایش داده بشه. خیلی ممنون میشدم اگه کسی کمک میکرد. خواهشا دوستان اگه راه حلی به نظرتون میرسه اعلام کنید یا اگه نیاز به برنامه نویسی خواصی هست لطفا هزینشو بگین ممنونتونم پیشاپیش یا علی
  15. ممنون از پاسخ شما. خیلی عجیبه الان که نگاه میکنم جدیدترین مطالب داره نشون داده میشه بدون اینکه تغییری بهش بدم . ببینید اون html سفارشی که متن اولیه اش نوشته شده مدیریت قدرتمند من اون رو تغییر دادم . و یه سوال مهمتر اینکه تنظیمات قسمت جدیدترین مطالب رو از کجا باید انجام داد ؟ مثلا اینکه ادامه مطالب داشته باشه یا جندتا نشود داده بشه و ....
  16. سلام
    کد کپچا رو چجوری فعال کردین
    منم همین مشکل دارم 

  17. دوستان کسی نمیدونه؟
  18. باعرض سلام و تشکر از جوابتون. خیلی ممنون.
  19. سلام دوستان 
    من پلاگین کد کپچا رو فعال کردم. کد سایت و کد امنیتی رو فعال کردم.
    از داخل مدیریت کاربران کد کپچا رو هم انتخاب کردم اما بازم کد کپچا نمیاد و کلا ثبت نام هم نمیشه.
    متن خطا تمام فیلد ها را پر کنید!!

    http://www.bpp-co.com/index.php/fa/l...86%D8%A7%D9%85
     
  20. باسلام احتمالا اصلاحی که انجام دادید حواستون به کلاس ها و کدهای سی اس اسش نبوده و کلا متنتون رو حذف کردید و به همراهشونم اون کلاس ها حذف شدند! لینک بدید و بگید کدوم ماژ<ل مدننظرتونه تا سورس کد اولیه رو در اختیارتون قرار بدیم. موفق باشید و سربلند
  21. هفته گذشته
  22. سلام . من یه مشکل عجیبی با ZT f7 دارم . نصبش کردم کلی متن هم بهش اضافه کردم ولی به محض اینکه یکی از اون باکس های متنی در صفحه اول رو ادیت کردم جدید ترین مطالبم پرید. نمیدونم باید چیکارش کنم . توی ماژول ها هم اصلا ماژولی به نام جدیدترین مطالب نیست که بتونم تنظیماتش رو نگاه کنم. کلا پریده فقط متن خلاصه یکیشون مونده بدون عکس. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
  23. با سلام، در صورت تمایل می تونم بصورت دورکاری در کلیه زمینه ها (تغییر قالب، رسیدگی کلی/جزئی به امور وبسایت، نویسندگی، ترجمه و راست چین کردن افزونه ها و . . .) همکاری کنم.
  24. 3 سال سابقه کار با جوملا و فتوشاپ (البته فتوشاپ تسلطم یه کم، کمه)، آماده همکاری بصورت دورکاری در زمینه: طراحی انواع سایت با جوملا (و سایر CMS ها) ترجمه افزونه جوملا طراحی و فارسی سازی قالب
  25. سلام چند تا سوال داشتم: نحوه حذف/غیرفعالسازی کامپوننت های پیشفرض جوملا (که در صفحه مدیریت افزونه ها، کنارشون یه آیکن قفل وجود داره) رو در صورت وجود توضیح بدید آیا این امکان وجود داره که کدی در اختیار بازدید کننده ها بذاریم که کارش شبیه آیفریم باشه اما فقط محتوای مطلب + یه متن لینک شده به سایت ما با مضمون «منبع مطلب: وبسایت . . . » ، رو نشون بده، برای هر مطلب، مجزا. مثلا یه پلاگین که این کد رو در آخر هر مطلب نشون بده. (در صورت مثبت بودن جواب سوال 3:) آیا این کار جدای از بحث بک لینک، تأثیری روی رنک و رتبه داره (مثلا بازدید از سایت حساب بشه) ممنون
  26. در مورد مشکل عدم نمایش تب ها در برخی قسمت های مدیریت جوملا در حالت نمایش فارسی طی راهنمایی دوست عزیزم آقای روح الله بلوردی این روش جواب داده: فایل edit.php را از مسیر زیر ویرایش کنید: administrator/components/com_modules/views/module/tmpl و واژه formvalidator را در خط چهارده به formvalidation تغییر دهید. این مشکل به سادگی حل خواهد شد.
  27. ببخشید آی دی تلگرام تصصیح می ش https://t.me/Maral_web
  1. نمایش فعالیت های بیشتر