آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. جوملاتون رو به آخرین ورژن آپدیت کنید. ضمنا میتونید نمایش خطاهای سایت بروی هیچ تنظیم کنید
  3. ممنون از راهنماییتون الان خطاهای فایل string برطرف شده ولی همچنان ارور های زیر پابرجاست ! سایت : Fatal error: Call to undefined method JHtml::getJSObject() in /home/parseinf/public_html/libraries/cms/html/behavior.php on line 396 مدیریت : Fatal error: Call to undefined method JAdministrator::setHeader() in /home/parseinf/public_html/libraries/cms/html/behavior.php on line 778 به نظر شما این مشکل از کجاست؟خیلی تحقیق کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
  4. با سلام تاپیک زیر رو مطالعه کنید باید مشکلتون برطرف بشه موفق باشید و سربلند
  5. سلام یه مشکل بزرگ برام پیش اومده. از وقتی جوملا رو ارتقا دادم سایتم به هم ریخته و با اینکه بازیابی اطلاعات کردم و به 2-3 روز پیش برگردوندم ولی همچنان سایت و مدیریت هیچ کدومشون باز نمیشه و صفحه سفیده. خواهش میکنم ازتون اگه میتونید مشکل رو برام حل کنید. ممنون www.parseinfo.com ارورهای نمایش داده شده در سایت : Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/parseinf/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/parseinf/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30 Fatal error: Call to undefined method JHtml::getJSObject() in /home/parseinf/public_html/libraries/cms/html/behavior.php on line 396 در صفحه مدیریت هم این خطاها نمایش داده میشه : Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/parseinf/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/parseinf/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29 Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/parseinf/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30 Fatal error: Call to undefined method JAdministrator::setHeader() in /home/parseinf/public_html/libraries/cms/html/behavior.php on line 778
  6. سلام عزیزان لطفا راهنمایی کنید من الان این مشکل برای k2 بوجود اومده
  7. در j2store نیازی نیست استایل سازی کنید چون همون ایتم مطالب شما هست که به عنوان محصول بحساب میاد.اما در هیکاشاپ باید برای لیست محصولات در صورت تمایل به استایل مدنظرتون باید استایل سازی انجام شود. من پیشنهاد می کنم از هیکاشاپ نسخه اصلی استفاده کنید.قدرت و امکاناتش به مراتب بیشتر از سایر افزونه ها می باشد.ممنون
  8. سلام من این افزونه را خرید کردم اما با پسورد www.gilangraphic.ir باز نمیشود . لطفا بفرمایید پسورد چیست ؟
  9. بله هر دو مورد رو از داخل کامپوننت میتوانید تنظیم کنید، چند روش پرداخت و ارسال بسته بصورت پیش فرض داره که در صورت عدم مشاهده حتما غیر فعال هستند با فعالسازی هر کدام که خواستید قابل مشاهده خواهند شد ؛ علاوه بر روشهای پرداخت پیش فرض افزونه های پرداخت ایرانی را نیز میتوانید نصب و استفاده بکنید. موفق باشید
  10. تشکر از راهنماییتون من خودم هیکاشاپ و j2store رو بیشتر از بقیه امید داشتم که به دردم میخوره ولی تو انتخاب بین این دو هنوز گیجم. منظور شما رو دقیقا از "استایلسازی آیتم مطالب مناسب فروشگاه" متوجه نشدم. میشه کاملتر توضیح بدین؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون j2store قابلیت انتخاب روش پرداخت و روش ارسال بسته رو هم داره؟ خیر دیجیتال نیست. محصول فیزیکی هستش.
  11. چه نوع محصولی دارید ؟ اگر دیجیتال است از MediaStore استفاده کنید
  12. با اوصافی که از وضیعت حاضر نمودید به نظر من بهترین گزینه برای شما j2store میباشد چون هم آموزش و تنظیمات پیچیده و آنچنانی نیاز ندارد و هم محصولات شما زیاد نیست و با هر قالبی میشه ازش استفاده کرد چون در اصل شما با مطالب کار میکنید و کارهای فروشگاه جزئی از تنظیمات مطالب است. موفق باشید.
  13. افزونه هایی که نام بردید می تونید به بهترین شکل راه اندازی کنید.اما من قطعا هیکاشاپ رو ترجیح می دم. اما اگر استایلسازی آیتم مطالبتون مناسب فروشگاه هست می تونید از خود j2store هم استفاده کنید. موفق باشید
  14. با سلام قبل از اینکه بخوام سوالمو مطرح کنم بگم که شاید بعضی اساتید و یا دوستان محترم انجمن جوملا گلایه کنن که چرا قبل از مطرح کردن سوال جستجو نکردی و با یه سرچ میتونستی جوابتو پیدا کنی و این حرفا اما به خدا من کلی جستجو کردم و به خیلی از نتایج هم رسیدم اما هنوز چند تا سوال توی ذهنم مونده که جوابشون مشخص نشده. من برای سایت خودم به تازگی یک قالب خریدم (که قالب فروشگاهی نیست) و حالا میخوام یه فروشگاه کوچیک هم داخلش راه بندازم. کلا محصولاتی هم که برای فروش داریم به بیشتر از 5 یا 6 عدد نمیرسه. خیلی تحقیق کردم در مورد فروشگاه ساز که فهمیدم هیکاشاپ، ویرچومارت، جی تو استور و جومشاپینگ در ایران از معروفترینها هستند. و حالا از بین اینها دنبال بهترین گزینه میگردم که در عین کامل بودن دو تا از نیاز های مهم من رو بر طرف کنه. 1- کار کردن باهاش ساده باشه (User Friend) و بشه با کمی جستجوی ساده و بدون آموزش خاصی اون رو راه اندازی کرد. 2- از اونجا که قالبم فروشگاهی نیست و من هم دانش قالب نویسی زیادی ندارم بتونم چیدمان فروشگاه رو براحتی مرتب و متناسب با قالب سایتم قرار بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
  15. باسلام لطفاً سوال خودتون رو در یک تایپک مجزا و با عنوان مناسب ایجاد کنید. اینجوری سایر افردای که به این سایت هدایت میشن عملا نمیدونن داستان چیه و ماجرا از چه قراره! در مورد سوالتون اگه منظورتون اون تب ها هستش. میتونید با شورت کدها و یا افزونه های تب ساز به این ترتیب دربیاریدش. نمونه های زیر رو ببنید https://www.google.com/search?q=joomla+tab+module&oq=joomla+tab+module&aqs=chrome..69i57j0l5.345j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8 موفق باشید و سربلند
  16. باسلام در انجمن ها و فروم های مرتبط با حوزه کاری تون فعال باشید. در سایتهایی که متناسب با توان و دانشتون هستند درخواست بدید که براشون نویسندگی کنید . در سایتهای تولید محتوا به شیوه های مختلف اعم از ویدئو/صوت/پوستر/کلیپ و...مطالبتون رو تولید و انتشار بدید. در مورد این چیزی هم که گفتید. الان دیگه دوره ای نیست که مستقیما بخواهید یه سرویس یا محصولی رو تبلغ کنید. تبلیغاتتون میبایست مستتر باشه در محتوایی که تولید میکنید. در مطالبی که در سایت ها و انجمن ها منتشر میکنید. یادگرفتن این شیوه هم کار سختی نیست. کافیه یه کمی دقیق بشید سایت های قدر ایرانی و خارجی که به چه بهانه ها و ترفندهایی به طور هدفمند خودشون رو تبلیغ میکنند. و کاربر هم با کمال اشتیاق محتوای تولید شدشون رو(که در پس پرده در واقع برای تبلیغ و شهرتشون تولید شده) مطالعه میکنند و بارها و باهار در سایتها و شبکه های مختلف بازنشرش میدن. موفق باشید و سربلند
  17. البته اینم بگم که فقط در مرورگر کروم این مشکل هست
  18. با سلام خدمت اساتید بزرگوار من سایتن رو روی لوکال نصب کرده بودم و در حالت عادی همه چی درست هست ولی وقتی صفحه مرورگر رو کوچیک میکنم سایت به درستی نمایش داده نمیشه روی سرور هم ریختم بازم همون مشکل رو دارم www.manoyar.ir/eskan دوستان لطفا به دادم برسید یا علی
  19. دوستان نظری (اطلاعی) ندارن؟ !
  20. سلام لطفا كسي كه وارده اين صفحه رو ببينه و بگه اين چيه اون قسمت كه تو ضيحات مربوط به مقوا ايناست اگه منوست چطور ميتونم ازش در ميان مطالبم به اين شكل استفاده كنم http://jourgraph.com/چاپ-جعبه/#tab-id-5
  21. در تنظیمات واحد پول ، فیلد سوم یعنی groups separation رو خالی کنید ، احتمالا برای شما در حال حاضر کاراکتر اسپیس یا فاصله ست که برعکس میشه .
  22. روش رو کمی تغییر بدید ، ورژن کا۲ نصب شده در هر دو جوملا یکسان باشه . ابتدا در جوملای مبدا ، وارد کردن مطالب رو در کا۲ بزنید تا مطالب به کا۲ منتقل بشه. حالا با استفاه از phpmyadmin , از جداول کا۲ اکسپورت بگیرید و در جوملای دوم ایمپورت کنید . به نظر میرسه چون از دو متد انتقال پشت سر هم استفاده شده ، جوابگو نبوده . اما با این روش ، یک مرحله تبدیل رو حذف میکنیم
  23. باسلام کلیه لینک هایی که ارسال کردید هیچکدومشون لینک نامربوط نیستند بلکه بک لینکهایی هستند که سازندگان افزونه هایی که در حال استفاده از شون هستید در سورس افزونه قرار دادند. بطور مثال: www.joomlatune.ru = لینک سایت افزونه نظردهی جی کامنتupdates.rockettheme.com = لینک آپدیت های سایت طراح و توسعه دهنده قالب و افزونه راکت تمcdn.akeebabackup.com = لینک کلود سایت افزونه بکاپگیری آکیباwww.perfect-web.co = لینک سایت سرویس دهنده جوملا هستcdn.joomlaworks.org = لینک سرور کلود افزونه مدیریت مطالب k2 این لینکهایی که هم قرار دادید خب کاملا مشخصه مربوط به بخش آپدیت های هسته ی جوملاست: Feb 20 12:00:09 [17742] php-5.6.30 [NOTICE]: (46.100.173.5 for "-") daneshplus.ir/administrator/index.php?option=com_installer&view=update&task=update.ajax /home/sefares1/domains/daneshplus.ir/public_html/administrator/index.php - Outgoing TCP connection to host www.joomlatune.ru on port 80 مشکل پایین سرعتتون هیچ ارتباطی به این مسائل نداره. شما نمیتونید تصور کنید که کلیه لینکهای افزونه ها و سورسهایی که در سایتتون وجود داره رو بخواهید حذف کنید. چرا که هر وقت که آپدیت کنید خب مجدد برمیگرده. ولی اگر بخواهید میتونید همین بک لینک های قانونی رو هم بردارید. موفق باشید و سربلند
  24. باسلام توی تنظیمات واحد پولی هیکا برید اونجا یه دو رقم اعشار هست میبایست اون رو اصلاح کنید. در صورتی که نتونستید اوکی کنید .اطلاعات ادمین رو پیام خصوصی ارسال کنید براتون اوکی میکنیم. موفق باشید و سربلند
  25. باسلام درسته این قالب نال نیست. این قالب جزو قالبهای رایگان شرکت تم اکسپرت هست. برای حل این مشکل میبایست برید به تنظیمات فریم ورک قالب و گزینه لس رو غیرفعال کنید. (یا یکبار خاموش و روشنش کنید) این موردتون برطرف میشه موفق باشید و سربلند
  26. باسلام زمانی که داشتید خروجی میگرفتید چه چیزهایی رو خروجی گرفتید؟ الان مجموعه هایی که در سایت مبدا داشتید الان روی سایت مقصد هم داریدشون؟
  1. نمایش فعالیت های بیشتر