تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. دیروز
  3. سلام این افزونه رایگانش گیر میاد یا مشابه ان Vp Advanced User
  4. هفته گذشته
  5. کسی پاسخی برای پرسش من نداره؟ این ماژول رو نصب شده داریم اما هیچ منوالی وجود نداره و البته فیچر خود ماژول هم گویا نیست
  6. سلام از طریق سایت زیر https://cmsdetect.com/
  7. سلام من داخل لوکال xampp کار میکردم بکاپ هم نگرفتم متاسفانه سطوح دسترسی رو داشتم تغییر میدادم که با مشکلی روبرو شدم داخل ادمین جوملا دیگه هیچ منویی ندارم، ودسترسی ها به نظر میاد به هم ریخته خیلی روی کار زحمت کشیدم و زمان گذاشتم راه حلی هست آیا بشه درستش کرد؟
  8. سلام از کجا میشه فهمید یه سایت با جوملا طراحی شده یا وردپرس و یا سیستم های دیگه؟ لطفا کسی بگه این سایت ****/ با چی طراحی شده؟؟؟؟
  9. با سلام لطفا نحوه استفاده از ماژول jb tracking رو راهنمایی می کنید؟ ممنون میشم
  10. جدیدا
  11. ممنون حجت جان , عالی بود , کار من راه افتاد
  12. سلام مشکلی که دارم این هست که داخل یک سایت کاملا ریسپانسیو تصاویری که داخل متن قرار داده میشه ریسپانسیو نیست یعنی باید تک تک از طریق تگ های html کد class="img-responsive" رو قرار بدیم تا تصاویر ریسپانسیو بشه برای این که بتونیم این روند رو اتوماتیک کنیم که لازم نباشه دستی اضافه بشه راه کاری سراغ دارید؟ با تشکر لینک سایت http://www.persianquestion.com/about-us.html
  13. سلام من با آکیبا بکاپ گرفتم و از لوکال به هاست انتقال دادم ولی پیام خطا می ده. چه جوری می تونم این خطا رو درست کنم؟
  14. حل شد مشکل از فعال بودن کمپرسور css و js قالب بود
  15. سلام دوستان خسته نباشید من چیزی رو سایت نصب نکردم اما ظاهر سایتم کلا بهم ریخته کسی میدونه چه جوری بفهمم مشکل از کجاست؟ varzman.com
  16. برای اینکه اون ادرس فقط تو لوکال معتبره و از بیرون ار کامپیوترت بهش دسترسی وجود نداره. اگر می خوای با گوشی چک کنی باید تو مرورگر گوشیت شبکه رو با کامپیوترت شبکه کنی. تنظیمات فایر وال رو انجام بدی تا جلوی گوشی رو نگیره. خلاصه دنگ و فنگ زیاد داره. بهترین کار اینه که تو کامپیوتر ctrl+shift+I رو بزنی یا از افزونه fire bug تو کروم استفاده کنی.البته فکر کنم فایرباگ دیگه نباشه. کلیک راست کن inspect رو بزن. بعد صفحه نمایش رو سایز گوشی کن
  17. سلام . چرا فایل ها در لوکال هاست فقط روی کامپیوتر من بالا میاد از موبایل همان آدرس فایل هارو میزنم نمیاد . دلیلش چیه
  18. سلام. دوستان عزیز چرا لوکال هاست فقط به صورت مجازی روی کامپیوتر من فقط فایل ها رو باز میکنه روی موبایل به این آدرس یا همان آی پی وصل نمیشه هدایت نمیشه فایل هارو از طریق گوشی دید
  19. سلام تو خصوصی لینک و دسترسی بده
  20. با سلام دوستان گرامی میخاستم در فوتر قالبی در جوملا 3.9.12 لوگویی در سمت راست فوتر قرار بدم ضمن اینک مبتدی هستم، لطفا راهنمایی کنید
  21. سلام روی پوشه public_html پسورد بزارید از طریق کنترل پنل هاستتون
  22. سلام چطور میشه بعد از زدن آدرس سایت یک صفحه بیاد که ازمون رمز بخواد و وقتی رمز رو زدیم بهمون اجازه دیدن صفحه سایت رو بده؟ (جدای از بحث غیر فعال کردن سایت و لاگین)
  23. سلام . متاسفانه برای پرداخت مجبور شدم از یکی از درگاه پرداخت های نا معتبر استفاده کنم . قبل از پرداخت ازم شماره تلفن خواست و کد تایید. منم کد تاییدو وارد کردم . میخواستم بدونم که امکان داره گوشی یا کامپیوتر با این روش هک شه ؟ (اطلاعات . دوربین و....) البته سایت پول منو نخورد اما از این قضیه شک کردم
  24. چطوری میشه یک ادرس به قبل از تمام لینک های خروجی اضافه بشه؟ مثلا عبارت ?/https://yahoo.com اضافه بشه به قبل از لینک https://msn.com یعنی به این شکل https://yahoo.com/?https://msn.com فقط برای لینک های خارجی ، لینک داخلی تغیر نکنه چه تابع و کد پی اچ پی باید قرار داده بشه؟ با اچ تی اکسس هم میشه این کار رو کرد؟ منظورم اگر مفهوم نشد یه مقدار واضح تر میگم برای وردپرس نیاز دارم البته با کد پی اچ پی میخوام مشکل رو حل کنم نه با افزونه قسمت خاصی لینک تعریف نشده ، لینک داخل مطالب هست مثلا شما داخل این سایت یا انجمن بیشمار لینک خارجی دارید و براتون مقدور نیست تک تکشون رو ویرایش کنی به قبل از تمام لینک های خارجی عبارت ?/https://yahoo.com اضافه بشه یعنی اینطوری https://yahoo.com/?https://msn.com البته اینجا یاهو را فقط مثال زدم مگرنه هدفم اینه که از سرویس های ریدایرکت کننده و ارجاع دهنده لینک مثل href.li و... استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید از چه کد و فایل پی اچ پی استفاده کنم یه کد پی اچ پی پیدا کردم این شکلیه if(!isset($_SERVER["HTTP_REFERER"])) header("Location: http://google.com"); برای تست یه فایل php با اسم get.php ساختم کد رو داخلش گذاشتم هیچ عملی انجام نداد مشکل از کد هست یا من باید کد رو جای دیگه قرار بدم؟
  25. حل شد بالاخره ممنون از دوستان
  26. قبلا باز نبود بعد اینکه تغییرات دادیم بهش باز مونده کلا الان اینو ببینین : https://shop.metanic.ir سالم بود نمیدونیم چیو دست زدیم که خراب شده
  27. اونو که بردارم دیگه کلا زیرمنوی منوهای گوشه بالا سمت چپم نمیاد مثل زیرمنوی اطلاعات حساب
  28. با سلام و خسته نباشيد به اساتيد محترم ميخواستم بدونم چطور بايد در فريم وورك هليكس حساب كاربري در بالاي صفحه خانه بسازم طوريكه كاربر بتونه بعد از وارد شدن به پروفايلش مطلب خودشو درج كنه؟ ممنونم
  29. سلام از دوستان کسی هست که بتونه نرم افزار inbit mesenger رو با کرکش به من بده خیلی گیر هستم اگر نرم افزار دیگه ای هم اشنایی دارید که کاراییش مثل این باشه بهم معرفی کنید تشکر
  1. نمایش فعالیت های بیشتر